Πάλι νίκη – θρίλερ για την Εθνική Νέων

Πάλι νίκη – θρίλερ για την Εθνική Νέων

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγωνία της Εθνικής Νέων είχε αίσιο τέλος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον Α΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης και η νίκη επί της Ουγγαρίας (67-65), δίνει το δικαίωμα στην ελληνική ομάδα να «αγκαλιάσει» την πρόκριση στη φάση των «12». Η κατάληξη του αγώνα με τους Ούγγρους που προέρχονταν από την προχθεσινή νίκη τους κόντρα στη Μ. Βρετανία, ήταν… «φωτοτυπία» με αυτή που είχε η αναμέτρηση με τους Λεττονούς. Στα 9’’ πριν από τη λήξη, o κορυφαίος Καμπερίδης (προχθές ήταν ο Χριστοδούλου) ευστόχησε στην πρώτη βολή (67-65), αστόχησε στη δεύτερη, ο Μπόγκναρ κέρδισε το ριμπάουντ και στην τελευταία, ουγγρική επίθεση, ο Περλ αστόχησε σε λέι απ, ενώ προχθές είχε υποπέσει σε λάθος ο Λεττονός Λασμάνις. Οι διεθνείς προηγήθηκαν δύο φορές με έξι (47-41 στο 24’) και πέντε πόντους (62-57 στο 34’), ενώ είναι χαρακτηριστικό της εξέλιξης του παιχνιδιού ότι έγιναν συνολικά 31 εναλλαγές του σκορ. Η Εθνική ολοκληρώνει σήμερα τους αγώνες της στην α΄ φάση της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τη Μ. Βρετανία (19.00), καθώς αύριο έχει ρεπό.

ΕΛΛΑΔΑ: Μποχωρίδης 4, Λιάπης 5 (1), Πουλιανίτης 3 (1), Σπυριδωνίδης 1, Χριστοδούλου 6, Σιόλογκας 8, Καμπερίδης 14, Αγραβάνης 13, Διαμαντάκος 8, Μαραγκός 5.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπαζσό 3 (1), Μπαν 6 (1), Σίμον 8, Μπακ 3 (1), Περλ 17 (1), Βάραντι 8 (1), Μπόγκναρ 12, Μολνάρ 6, Γκαραμβόλγκι 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή