Ο Μπάικς συμπληρώνει το παζλ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ

Ο Μπάικς συμπληρώνει το παζλ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία θέση ξένου παίκτη στον Ολυμπιακό περιμένει τον κάτοχό της που θα είναι ο Αμερικανός Ντουάιτ Μπάικς, αν απαντήσει θετικά στην επίσημη πρόταση που του έγινε από τους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος γκαρντ (1.91) έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας που τον παρακολούθησε στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου για τον παίκτη που θα ολοκληρώσει τις φετινές μεταγραφές. Στον Μπάικς προσφέρθηκε διετές συμβόλαιο, έναντι 700.000 δολαρίων και η πρόταση του Ολυμπιακού φέρεται να είναι καλύτερη απ’ αυτή της Βαλένθια, αλλά ο παίκτης περιμένει και την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνου. Ο Μπάικς δεν έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα και έχει παίξει σε μη ανταγωνιστικές, ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η βελγική Οστάνδη και η γαλλική Γκραβελίν.

• Ισπανική προοπτική στην καριέρα του, δίνει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που συμφώνησε με την Γκραν Κανάριας, φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή