Απέκτησε Ντάρντεν ο Ολυμπιακός

Απέκτησε Ντάρντεν ο Ολυμπιακός

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακό επίλογο στις μεταγραφές του έγραψε ο Ολυμπιακός με την επιλογή του Αμερικανού γκαρντ, Τρεμέλ Ντάρντεν (33χρ., 1.94) που αγωνίσθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης για την περσινή περίοδο, διαθέτει εμπειρία από το αγωνιστικό επίπεδο της Ευρωλίγκας (31 αγώνες) και έχει καλύτερες προδιαγραφές από τον συμπατριώτη του, Μπάικς, ο οποίος οδεύει προς την Αρμάνι Μιλάνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις κινήσεις τους με την απόκτηση του Ντάρντεν που υπέγραψε διετές συμβόλαιο (1+1) και είναι έτοιμοι νωρίτερα από κάθε προηγούμενη περίοδο, ώστε ο τεχνικός τους, Γιώργος Μπαρτζώκας να μην έχει κενά θέσεων και παικτών στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε την απάντηση του Μπάικς στον οποίο είχε κάνει επίσημη πρόταση. Αφενός γιατί ο Αμερικανός γκαρντ που είχε παρακολουθήσει ο Μπαρτζώκας στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, καθυστερούσε να απαντήσει στην ελληνική ομάδα και αφετέρου ο Ντάρντεν (υπήρχε ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟ προ μηνός) είχε υψηλότερη θέση στους υποψήφιους παίκτες που θα ολοκλήρωναν τις θέσεις των περιφερειακών, καθώς κι αυτές των ξένων της ομάδας (Ντάνστον, Χάντερ, Πέτγουεϊ, Ντάρντεν και Σίμονς μόνο στην Ευρωλίγκα).

• Νικηφόρα πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων έκανε στο Ικόνιο της Τουρκίας, η Εθνική ομάδα που επικράτησε της Βοσνίας με 78-69. Κορυφαίος της αναμέτρησης, ήταν οι Χαραλαμπόπουλος (21π., 10 ριμπ.), Σταμάτης (16π.) και Τολιόπουλος (13π.). Σήμερα (16.15) η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τσεχία και αύριο (20.45) την οικοδέσποινα Τουρκία.

• Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την επένδυση μέλλοντος που έχει αρχίσει, με την απόκτηση του 17χρονου, Αντώνη Κόνιαρη από τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης της Εθνικής Εφήβων, μετά τους Παπαγιάννη και Λούντζη, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

• Η επανασύσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά την επιστροφή στην Α1 κατηγορία, αποτελεί το «κλειδί» των εξελίξεων στο ενδιαφέρον που έχει η Ενωση για τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του πάγκου της. Ο Γιαννάκης έχει αναθέσει στον νέο εκπρόσωπό του να μιλήσει με την ΑΕΚ και εμφανίζεται θετικός εφόσον υπάρχουν οι απαραίτητες διοικητικές προδιαγραφές. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» είναι αισιόδοξοι για την αίσια έκβαση της υπόθεσης του Ελληνα τεχνικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή