Πετάει για τη Λιθουανία η εθνική ομάδα μπάσκετ

Πετάει για τη Λιθουανία η εθνική ομάδα μπάσκετ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ -όπως μετονομάστηκε από τη φετινή διοργάνωση το Μουντομπάσκετ- πλησιάζει και η Εθνική ομάδα ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία της. Αναχωρεί αύριο, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, για το Κάουνας, όπου και θα δώσει τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια με τη Λιθουανία (16/8), τη Σλοβενία (17/8) και τη Νέα Ζηλανδία (18/8). Ο Φώτης Κατσικάρης θέλει να δει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας. Εκτός αποστολής έχει μείνει ο τραυματίας Μιχάλης Τσαϊρέλης, ενώ δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Νικ Καλάθης. Λογικά ο Κατσικάρης θα μπορέσει να δώσει χρόνο στον Γιώργο Πρίντεζη που προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει την προσεχή Τρίτη στην Ελλάδα και στις 20 του μηνός θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την Τουρκία. Τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα κυκλοφορούν ήδη και τιμώνται 10 ευρώ.

• Την απόκτηση του Κέβιν Λάνγκφορντ (29, 2,04μ.) ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας άλλον έναν παίκτη (μετά τον Μαρκ Κάρτερ) από τον Πανιώνιο. Η ΚΑΕ παρουσίασε χθες και τον Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος τόνισε: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

• Την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών περιμένει ο Αρης για να ανακοινώσει τις συμφωνίες με τον Βόσνιο γκαρντ, Μοχάμεντ Πάσαλιτς και τον Αμερικανό πλέι μέικερ, Τόρεϊ Τόμας, που έχουν ήδη αποδεχθεί τις προτάσεις των κίτρινων, όμως αδιέξοδο θα υπάρξει με τον Κώστα Χαρίση. Δεν είναι στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη, αλλά έχει συμβόλαιο 40.000 ευρώ το οποίο δεν προτίθεται να λύσει.

• Παίκτης του ΚΑΟΔ είναι από χθες ο απόφοιτος γκαρντ του Περντιού, Τερόν Τζόνσον (23, 1,95μ.). Στην τελευταία του χρονιά στο NCAA είχε 12 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ μέσο όρο σε 32 αγώνες.

• Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Νικς, ωστόσο αν δεν συμβεί αυτό έχει προτάσεις από την Ευρώπη (Αβελίνο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή