Ακυρος συναγερμός με Γκιστ στον ΠΑΟ

Ακυρος συναγερμός με Γκιστ στον ΠΑΟ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καπνός χωρίς φωτιά» αποδείχτηκε ότι ήταν το πρόσκαιρο θέμα που δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό με τον Τζέιμς Γκιστ. Η αβεβαιότητα που υπήρξε, προχθές από την αναβολή της επιστροφής του στην Αθήνα, κατέληξε στην ένταξη του παίκτη στην αποστολή του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε, μέσω Ζυρίχης στη γαλλική πόλη Μιλούζ, όπου θα συμμετάσχει στο πρώτο τουρνουά προετοιμασίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τακτοποίησε το θέμα κηδεμονίας του παιδιού του στις ΗΠΑ και αφού ταξίδεψε από την Ουάσιγκτον στο Ρέικιαβικ, περίμενε τους συμπαίκτες του στο αεροδρόμιο της ελβετικής πόλης, ενώ έκανε δήλωση ευγνωμοσύνης για τη χρονική παράταση που πήρε από τους πρωταθλητές και απώλεσε όλο το πρώτο διάστημα προετοιμασίας τους.

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που κατάλαβαν ότι είχα ένα προσωπικό θέμα να ρυθμίσω στην πατρίδα μου και γι’ αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους πάντες. Πλέον είμαι εδώ και απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ» υποστήριξε ο Γκιστ που είναι ο 12ος παίκτης που θα έχει στη διάθεσή του ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα, την Στρασμπούρ και την Μπάγερν Μονάχου, ενώ εκτός αποστολής είναι οι Σλότερ, Χαραλαμπόπουλος και Λούντζης.

• Με την ολόψυχη ευχή όλων των μελών της ομάδας του Ολυμπιακού να τον συνοδεύουν στη μακρόχρονη αποθεραπεία του, ο Γιάννης Παπαπέτρου βγήκε χθες από το χειρουργείο που υποβλήθηκε για την αποκατάσταση του κατάγματος περόνης που υπέστη. Στο αριστερό πόδι του Παπαπέτρου, έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος της περόνης και συρραφή των συνδεσμικών στοιχείων. Παράλληλα, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενσωματώθηκαν οι διεθνείς Σλούκας και Μάντζαρης.

• Tη συνήθη απάντησή του, ότι «οι διάδοχοι ούτε επιλέγονται, ούτε διορίζονται, ούτε τους απονέμεται χρίσμα» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γ. Βασιλακόπουλος σε δημοσιεύματα του Διαδικτύου ότι προορίζει τον Π. Φασούλα για την ίδια θέση στην ΕΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή