Χαμόγελα για Αρη, σκεπτικισμός στον ΠΑΟ

Χαμόγελα για Αρη, σκεπτικισμός στον ΠΑΟ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικά μηνύματα για το αγωνιστικό επίπεδο που θα έχει στο επόμενο πρωτάθλημα έστειλε ο Αρης με τις δύο εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο πρώτο «Νick Galis Cup» και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά ο κόσμος έλαμψε διά της απουσίας του από τις εξέδρες του Αλεξάνδρειου Μελάθρου. Η απονομή του τροπαίου από τον ίδιο τον Γκάλη προκάλεσε συγκίνηση στους παίκτες του Αρη, ακούγοντας τα συγχαρητήριά του για τις δύο νίκες που πέτυχαν, κόντρα στην τουρκική Μπάνβιτ (66-48) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (60-59), στον τελικό του τουρνουά. Η δίοικηση της ΚΑΕ Αρης αποκόμισε εγκωμιαστικά σχόλια για τη διοργάνωση, αλλά η προσπάθειά της δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από τους φιλάθλους, από τους οποίους εκφράστηκε δυσαρέσκεια για την υψηλή τιμή εισιτηρίου (70 ευρώ για τις 2 ημέρες). Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Παναθηναϊκός, που είχε τρεις σημαντικές απουσίες (Μαυροκεφαλίδης, Σλότερ, Νέλσον) και ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ (68-67) στην εκπνοή του πρώτου αγώνα, από εύστοχο τρίποντο και μία βολή του Φριτζόν, ενώ με αντίπαλο την Μπάνβιτ (77-74), ο Ουρουγουανός Μπατίστα αστόχησε σε 4 συνεχόμενες βολές. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους «πράσινους» είναι η ταχύτητα στην επίθεση, η διαρκής κίνηση των παικτών στα συστήματα και η εμπιστοσύνη στους νέους Ελληνες παίκτες, ενώ σημείο αναφοράς θα είναι το δυναμικό παιχνίδι του Μπατίστα.

Τουρκία ο Ολυμπιακός

Αντιπάλους επιπέδου της Ευρωλίγκας, όπως η Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε, ο Ερυθρός Αστέρας και η Ουνικάχα Μάλαγα, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, που αρχίζει σήμερα. Από τους «ερυθρολεύκους» που θα παίξουν με την Αναντολού Εφές (18.00, Νova 3) εξακολουθούν να απουσιάζουν οι τραυματίες Παπαπέτρου και Ντάρντεν, αλλά ο τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος παίκτης για τη θέση του φόργουορντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή