Το παρελθόν «χτίζει» το μέλλον της ΑΕΚ

Το παρελθόν «χτίζει» το μέλλον της ΑΕΚ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H δεύτερη εποχή του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ άρχισε χθες και έχει χρονικό ορίζοντα τριετίας με σκοπό η Ενωση να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Α1 κατηγορία. Η έναρξη της συνεργασίας έγινε με την επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι έγινε αποδεκτή η εισήγηση του προπονητή για την εφαρμογή αναπτυξιακού προγράμματος, ώστε να δραστηριοποιηθούν οι ακαδημίες του συλλόγου και ακόμα να εξαγορασθεί ομάδα μικρότερης κατηγορίας που θα λειτουργήσει ως «φυτώριο». Ο Σάκοτα έκανε την πρώτη προπόνηση στην ΑΕΚ και άρχισε την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

«Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να παίξετε το καλύτερο μπάσκετ που μπορείτε. Θέλω να είστε απλοί και να μη νιώθετε πιεσμένοι» ήταν οι πρώτες συμβουλές του Σάκοτα στους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός από σήμερα θα έχει στη διάθεσή του και τον Αμερικανό σέντερ, Ρικ Τζάκσον (25χρ., 2.06).

• H μεγαλύτερη αξιοποίηση των παικτών που προέρχονται από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ώστε να υπάρξει εξάντληση όλων των επιλογών που έχει στη διάθεσή του, αναμένεται να συνεχιστεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο αυριανό παιχνίδι με την Γκαλατασαράι, στο ΣΕΦ. Οι Κατσίβελης και Καββαδάς που ήταν παροπλισμένοι, επαναδραστηριοποιούνται, ενώ συνολικά ανακτάται και η εμπιστοσύνη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων στην ομάδα.

• Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις προσφυγές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των αποφάσεων τόσο του Αθλητικού Δικαστή, όσο και του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ και κατέστη έκπτωτος του αξιώματός που κατείχε ως πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα, η τεχνική ανάλυση της αήττητης Μπαρτσελόνα στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αποτελεί τον βασικό άξονα της προετοιμασίας τους από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τη δύσκολη αναμέτρηση που περιμένει τους «πράσινους», μεθαύριο στην Καταλωνία.

• Να ολοκληρώσει με νίκη, τον πρώτο γύρο στην α΄ φάση του Γιουροκάπ, θέλει σήμερα (19.00) ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος τη σερβική Μπούντουσνοστ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ η αντίπαλός του έχει ακριβώς το αντίθετο ρεκόρ στον 6ο όμιλο.

• Παίκτης της Κηφισιάς είναι ο Νίκος Μπάρλος που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Η Ανδόρα έκανε πρόταση συνεργασίας στον Βασίλη Ξανθόπουλο και αν την αποδεχθεί, ο Πανιώνιος θα απολέσει τον μοναδικό πλέι μέικερ που διαθέτει.

• Ο Αρης Λυκογιάννης αντικατέστησε τον Μιχάλη Κουταλιανό στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή