Μετράει τις δυνάμεις του ο Παναθηναϊκός

Μετράει τις δυνάμεις του ο Παναθηναϊκός

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δυσκολότερη πρόκληση από τους δέκα ελληνικούς και ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στη φετινή περίοδο περιμένει τον Παναθηναϊκό, σήμερα (22.00) στο γήπεδο «Παλάου Μπλάου Γκράνα», όπου θα τον υποδεχθεί η αήττητη του 3ου ομίλου, Μπαρτσελόνα για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες, κόντρα στη Φενέρ και την Αρμάνι, ενώ αντίθετα δεν έχουν καταφέρει το ίδιο, μακριά από το ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Μπάγερν. Ο Παναθηναϊκός θα μετρήσει τις δυνατότητές του, εκτός έδρας, στο ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο της Ευρωλίγκας, αφού η Μπαρτσελόνα έχει θέση στα ακλόνητα φαβορί για συμμετοχή στο επόμενο φάιναλ φορ. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για την προσπάθεια που θα καταβάλει το «τριφύλλι» για να ανατραπούν οι περισσότερες πιθανότητες νίκης των γηπεδούχων.

«Το καλό ξεκίνημα μας έχει δώσει άλλη ψυχολογία. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητεί ο προπονητής μας κι αν έρθει το αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο» υποστήριξε ο διεθνής σέντερ που έχει μυϊκό σπασμό στη μέση, αλλά θα αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Ράιτ που έμεινε στην Αθήνα, λόγω θλάσης στο γαστροκνήμιο. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» στην ανανέωση εμπιστοσύνης στον Λεττονό, Γιάνις Μπλουμς, καθώς το μηνιαίο συμβόλαιό του, μετατράπηκε σε διετές, εφόσον το «τριφύλλι» ασκήσει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης το επόμενο καλοκαίρι.

• Ηλθε και απήλθε ο Αμερικανός σέντερ, Ρικ Τζάκσον από την ΑΕΚ, επειδή κρίθηκε ανέτοιμος σε φυσική κατάσταση από τον τεχνικό, Ντράγκαν Σάκοτα και αναζητείται άλλος παίκτης. Αντίθετα, ανακοινώθηκε ο Ουίλιαμ Κόλεμαν από τον Πανιώνιο και θα αγωνισθεί κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή