Χωρίς Μποχωρίδη στο Βελιγράδι

Χωρίς Μποχωρίδη στο Βελιγράδι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πληρότητα της αποστολής του Παναθηναϊκού που ταξιδεύει σήμερα για το Βελιγράδι για τον αυριανό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, δέχτηκε πλήγμα στις θέσεις των περιφερειακών παικτών, με τον τραυματισμό του Λεύτερη Μποχωρίδη στη χθεσινή προπόνηση. Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και έμεινε στην Αθήνα, ενώ θα τον αντικαταστήσει ο 16χρονος Μιχάλης Λούντζης. Οι «πράσινοι» δηλώνουν ότι θα αντιμετωπίσουν τη σερβική ομάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και δεν θα επηρεασθούν από τη δύναμη της έδρας.

• Στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας θα επανεμφανιστεί ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα προφυλαχθεί για τον τελευταίο, αδιάφορο, αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νίζνι στη φάση των «16», το βράδυ της Μ. Παρασκευής. Απών θα είναι και ο Οθέλο Χάντερ, που υπέστη κάκωση δεξιού ισχίου. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφοί Αγγελόπουλοι, προχώρησαν σε νέα καταγγελία στον αθλητικό δικαστή (η έκτη συνολικά) σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου για την παρουσία του στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκού – Απόλλωνα, υποστηρίζοντας ότι ήταν παράνομη λόγω των αποφάσεων της ΕΦΙΠ και του ΑΣΕΑΔ.

• Αύξηση ύψους 25-30% στα έσοδα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην επόμενη Ευρωλίγκα υποσχέθηκε ο διευθυντής της ευρωπαϊκής λίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, στο χθεσινό δείπνο που είχε με τους ιδιοκτήτες των συλλόγων στη Βαρκελώνη.

• Η ομάδα του Πανεπιστημίου Ντιουκ, υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι, κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA για πέμπτη φορά στην ιστορία του, νικώντας στον τελικό του φάιναλ φορ το Ουισκόνσιν (68-63).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή