Ιβάνοβιτς: Ολα εξαρτώνται από εμάς

Ιβάνοβιτς: Ολα εξαρτώνται από εμάς

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να δείξουν μεγαλύτερη πειθαρχία και να μπουν στο πνεύμα της σειράς με την ΤΣΣΚΑ ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Ιβάνοβιτς.

Οι πράσινοι υποδέχονται σήμερα την ρωσική ομάδα στο ΟΑΚΑ έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση η ΤΣΣΚΑ [σκουπίζει» την σειρά και γίνεται αυτόματα η πρώτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 της Μαδρίτης.

Στις δηλώσεις του την Κυριακή, ο Μαυροβούνιος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας ζήτησε από τους παίκτες του να αφοσιωθούν αποκλειστικά σε αυτόν τον αγώνα και να ξεχάσουν τι έχει προηγηθεί στην έδρα της ΤΣΣΚΑ: 

«Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Ό,τι έγινε, έγινε. Στη ζωή και τον αθλητισμό έχουμε διαδοχή χαμένων ευκαιριών. Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα είναι τα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Το μόνο που πρέπει να κοιτάμε είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια θέλησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, επισημαίνοντας πως όλα εξαρτώνται από τους παίκτες του:

«Στη διάρκεια της σεζόν έχουμε δείξει ότι όλα εξαρτώνται από εμάς και όχι από τον αντίπαλο. Όποτε παίξαμε καλή άμυνα, συγκεντρωμένοι, τα καταφέραμε. Με οποιονδήποτε αντίπαλο δεν έχουμε αυτές τις προϋποθέσεις, τότε μπορούμε να χάσουμε.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν αγωνιστήκαμε. Αυτό ήταν μία έκπληξη για μένα. Ας το αφήσουμε όμως στην άκρη. Ελπίζω την Δευτέρα να αγωνιστούμε όπως πρέπει, να είμαστε καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή