Σφαιρόπουλος: Εχουμε τον τρόπο

Σφαιρόπουλος: Εχουμε τον τρόπο

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραδοχή για τον χαρακτηρισμό του φαβορί που θα έχει η ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Μαδρίτης, αλλά και η πεποίθηση για τον… φόβο που προκαλεί ο Ολυμπιακός σε καλύτερους αντιπάλους του, συνέθεσαν το κοινό νόημα των δηλώσεων των «ερυθρολεύκων», εν όψει της συμμετοχής τους στο φάιναλ φορ.

«Η ΤΣΣΚΑ είναι μια μεγάλη δύναμη και το φαβορί του ημιτελικού, αλλά εμείς ξέρουμε τον τρόπο και έχουμε την εμπειρία να κερδίζουμε δύσκολα παιχνίδια» τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που θα έχει την πρώτη εμπειρία του σε φάιναλ φορ, ως πρώτος προπονητής, όπως και ο Δημήτρης Ιτούδης της ΤΣΣΚΑ.

«Το θέμα είναι η ομαδική προετοιμασία και όχι η δική μου. Μέχρι τώρα έχει γίνει πολλή δουλειά και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια βελτιωθήκαμε και μάθαμε από τα λάθη μας. Ξέρουμε πού πηγαίνουμε, πόσο δύσκολος είναι ο αντίπαλος, αλλά και τα τρωτά σημεία του. Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι μόνο ο Κιριλένκο. Εχουμε την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης και έτσι επιβάλλεται να παίξουμε και στο φάιναλ φορ. Εχοντας την… τύχη της στιγμής δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο».

Για τον Βασίλη Σπανούλη, το τέταρτο φάιναλ φορ της καριέρας του, αποτελεί μια ακόμα πρόκληση. «Κάθε φορά που συμμετέχεις στο φάιναλ φορ, ο στόχος είναι ο τίτλος. Η φετινή πρόκριση του Ολυμπιακού, αποτελεί ήδη τεράστια επιτυχία, αλλά δεν σταματάμε εδώ» είπε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

• Με αύξηση εσόδων στις ομάδες, απάντησε η Ευρωλίγκα στην πρόταση δημιουργίας άλλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τη FIBA. Στο φάιναλ φορ του 2016 (θα διεξαχθεί στο Βερολίνο), ο πρωταθλητής Ευρώπης θα λάβει ένα εκατομμύριο, αντί των 250.000 που ισχύει μέχρι τώρα. Ο φιναλίστ θα εισπράξει, περίπου, 500.000 ευρώ. Αυξημένο, χωρίς να προσδιοριστεί, θα είναι το μπόνους της νίκης σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ τα έσοδα των ομάδων θα αυξάνονται αναλόγως με τις διαφημίσεις και τα εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή