Πρόταση σε Καϊμακόγλου από Παναθηναϊκό

Πρόταση σε Καϊμακόγλου από Παναθηναϊκό

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναζήτηση καλαθοσφαιριστών που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον τελευταίο φετινό της στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Κύριο μέλημα της πράσινης ΚΑΕ είναι να αντικατασταθούν οι Γκιστ και Λαουάλ. Ο πρώτος έχει βρεθεί θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης και ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει την τιμωρία που θα του επιβληθεί, ενώ ο δεύτερος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα κατά την θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Δυνατά για Καϊμακόγλου

Μια περίπτωση που εξετάζεται και ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει θετικά, είναι αυτή του Κώστα Καϊμακόγλου. Ο διεθνής φόργουορντ έχει εκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Ρωσία και δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο, ωστόσο «αγκάθι» για τον γάμο αποτελεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί κάκιστες σχέσεις με τον μάνατζέρ του. Ο ίδιος δεν δέχεται να αλλάξει μάνατζερ κι έτσι η συμφωνία δεν είναι και τόσο σίγουρο πως θα ολοκληρωθεί.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να βάλει στο αεροπλάνο τους αμερικανούς Κένιον Μάρτιν και Ντι Τζέι Κούπερ, προκειμένου να ενισχυθεί με δύο παίκτες από το ΝΒΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή