Με Σπανούλη για την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός

Με Σπανούλη για την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστράτευση του αρχηγού και ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη για τον σημερινό τέταρτο ημιτελικό με τον Αρη, στο κεκλεισμένων θυρών Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (20.30), επιβεβαιώνει την… ανασφάλεια που προκάλεσε στους «ερυθρόλευκους», η προχθεσινή ήττα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ στους οποίους ήδη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αλλά η ενσωμάτωση του Σπανούλη στην αποστολή, κρίθηκε αναγκαία από τον τεχνικό, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους ομαδικότητας και συσπείρωσης. Ο Σπανούλης δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της ξεκούρασής του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ που είχε υποστεί θλάση στον μηρό του, αλλά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αν και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην αγωνισθεί. Παράλληλα, η κίνηση του Σφαιρόπουλου να στείλει τον Αγραβάνη στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού, θεωρείται μεμονωμένο συμβάν που έχει, ήδη, λήξει. Στον Αρη δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των τραυματιών, Νέιμικ και Αντεγκμπόγιε, ενώ η ένταξη του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, αυξάνει το πάθος και το πείσμα των γηπεδούχων να φτάσουν και σε δεύτερη, συνεχόμενη νίκη.

Προετοιμασία για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό και το τεχνικό επιτελείο περιμένει την ενσωμάτωση του Μπατίστα που δεν έπαιξε στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θα κάνουν απολογισμό κερδών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο από τις τρεις νίκες στα ημιτελικά, ενώ χθες έγινε αρθροσκόπηση στην ποδοκνημική του Κόνιαρη και η επιστροφή του υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή