Τελειώνει η αναμονή για Καλάθη και ΠΑΟ

Τελειώνει η αναμονή για Καλάθη και ΠΑΟ

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θετική απάντηση του Νικ Καλάθη στην πρόταση τριετούς συμβολαίου αντί περίπου 7 εκατ. δολαρίων αναμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να «χτίσουν» πάνω του την ομάδα της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με το «sportando.com», ο ομογενής γκαρντ έχει συμφωνήσει να φορέσει ξανά τα πράσινα, ωστόσο, το «commercialappeal.com», επικαλούμενο δηλώσεις του 26χρονου παίκτη, έρχεται να διαψεύσει τις φήμες για οριστική συμφωνία, χωρίς να αποκλείει καθοριστικές εξελίξεις ακόμη και σήμερα. Από την ΚΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος για την περίπτωση του Καλάθη, ο οποίος, όσο περνούν οι μέρες και δεν λαμβάνει κάποια ικανοποιητική προσφορά από το ΝΒΑ, τόσο θα πλησιάζει στο ΟΑΚΑ.

Σειρά, στο μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού, παίρνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 21χρονος σέντερ θα αποχωρήσει (ίσως και σήμερα) από την Παρτιζάν των πολλών οικονομικών προβλημάτων, και, μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται συνάντηση των εκπροσώπων του με τη διοίκηση των «πρασίνων». Επίσης, ο παίκτης βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας, και από αύριο θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει κατ’ ιδίαν και με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Μιλουτίνοφ επιλέχθηκε πρόσφατα στο νούμερο 26 του ντραφτ στο ΝΒΑ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, βρέθηκε προ ημερών στις ΗΠΑ για να διαπιστώσει τις προθέσεις των Τεξανών, αλλά, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ τους. Τα «σπιρούνια» χθες προχώρησαν στην απόκτηση του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, αφήνοντας… μηδαμινό χώρο για τον ύψους 2,11 μ. σέντερ. Ο Μιλουτίνοφ, εφόσον αποκτηθεί, θα προορίζεται για «δεύτερος» ψηλός στον Παναθηναϊκό, αφού πρώτος στόχος παραμένει ο συμπατριώτης του, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος όμως έχει διαμηνύσει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι θα αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το Ευρωμπάσκετ. Αντίπαλος του «Τριφυλλιού» στη συγκεκριμένη περίπτωση παραμένει η Αρμάνι Μιλάνο. Στα υπ’ όψιν παραμένει και ο Στέφαν Λάσμε, η περίπτωση του οποίου μοιάζει και η πιο εύκολη με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Από αύριο θα διατεθούν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο.

Στον Ολυμπιακό, παράλληλα με το παρόν σχεδιάζουν και το μέλλον τους, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο 19χρονος γκαρντ, που δήλωσε πως έχει ως είδωλο τον Βασίλη Σπανούλη, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών και θα παραμείνει στο ρόστερ, χωρίς να παραχωρηθεί δανεικός.

Οι «Πειραιώτες», έχοντας ολοκληρώσει και τις μεταγραφές των Αθηναίου και Στρόμπερι, ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά τα… βαριά χαρτιά τους. Πρώτοι στόχοι παραμένουν ο 23χρονος Αμερικανός σέντερ, Πάτρικ Γιανγκ, και ο 28χρονος Ιταλοαμερικανός γκαρντ, Ντάνιελ Χάκετ. Στον Γιανγκ, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντάνστον, έχει προσφερθεί διετές συμβόλαιο, αντί 900 χιλ. δολαρίων ετησίως, ενώ με τον Χάκετ οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

• Οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποτελούν την καλύτερη πεντάδα της Α1 για την απερχόμενη σεζόν 2014-2015.

• Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Ιαν Βουγιούκας.

• Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα της η Ολγα Χατζηνικολάου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή