Τελειώνει το σίριαλ με τον Καλάθη

Τελειώνει το σίριαλ με τον Καλάθη

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σύμμαχό του τον χρόνο, ο Παναθηναϊκός αναμένει το τελικό «ΟΚ» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκειμένου να επισημοποιήσει την επιστροφή του Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, και το μοναδικό που θα μπορέσει να τη χαλάσει θα είναι μια δελεαστική προσφορά από το ΝΒΑ για τον 26χρονο γκαρντ. Το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον έχει προκύψει από τους Σακραμέντο Κινγκς. Ωστόσο οι «βασιλιάδες» δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση. Εφόσον, λοιπόν, μέχρι αύριο ο Καλάθης δεν λάβει στα χέρια του μία προσφορά που θα τον ικανοποιεί, τότε θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και θα βάλει την τελική του υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 7 εκατ. δολάρια. Είναι δεδομένο πως το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό είναι αδύνατο να το βρει ο Καλάθης στο ΝΒΑ, αφού το περσινό του συμβόλαιο στους Μέμφις Γκρίζλις προέβλεπε περίπου 1,1 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Επίσης, και το «sportando.com», το οποίο παρακολουθεί το «σίριαλ» από κοντά, με χθεσινό του tweet ανέφερε πως εντός 48 ωρών το θέμα θα έχει τελειώσει.

Μετά την εξέλιξη στην υπόθεση του ομογενούς γκαρντ, σειρά θα πάρουν οι Ραντούλιτσα και Μιλουτίνοφ που προορίζονται για τις δύο θέσεις του σέντερ. Ο Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Παρτιζάν, και η ρήτρα του φθάνει στις 850.000 ευρώ, αλλά τα πολλά οικονομικά προβλήματα των Σέρβων αποτελούν σύμμαχο των «πρασίνων». Ο Ραντούλιτσα είναι ελεύθερος και θυμίζει… Καλάθη, αφού και εκείνος θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Στόχος του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι το ρόστερ να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Αυγούστου και να «παραδοθεί» στους συνεργάτες του (Μίλαν Μίνιτς, Γκόραν Μπιέντοφ και Σάνι Μπετσίροβιτς), αφού εκείνος θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ που αρχίζει στις 5 Σεπτεμβρίου. Σήμερα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας.

Στον Ολυμπιακό σύντομα αναμένουν τις απαντήσεις των Γιανγκ και Χάκετ, ενώ άμεσα θα υποδεχθούν τον Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος σήμερα θα καταφθάσει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το ΣΕΦ θα αποκτήσει περισσότερη… ζωή, αφού στους Μάντζαρη, Αγραβάνη, Τσαϊρέλη και Καββαδά, που πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις, θα προστεθούν και οι Σπανούλης, Λοτζέσκι, Αθηναίου και Τολιόπουλος.

• Στη γερμανική Μπάμπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Ζήσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή