Πλήγμα με Μποχωρίδη, αναχωρεί για Κίνα ο ΠΑΟ

Πλήγμα με Μποχωρίδη, αναχωρεί για Κίνα ο ΠΑΟ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάστημα αποθεραπείας για δύο έως τρεις μήνες, θα χρειασθεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης για να επιστρέψει σε ρυθμό προπονήσεων, ύστερα από το κάταγμα περόνης που υπέστη στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν. Ο Μποχωρίδης που είναι η δεύτερη απώλεια στην περιφερειακή γραμμή των «πρασίνων», μετά τον Νίκο Παππά, τραυματίστηκε σε μία διείσδυσή του, όταν πάτησε άτσαλα το πόδι του στο παρκέ και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Σήμερα, η αποστολή του ΠΑΟ θα αναχωρήσει για την Κίνα, όπου θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με τη Ζέιτζανγκ Λάιονς, την ερχόμενη Δευτέρα και δύο ημέρες, αργότερα με την Γκουάνγκντονγκ Τάιγκερς. Η προετοιμασία του ΠΑΟ μπαίνει στην τελική ευθεία, εν όψει του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και για τον Σέρβο τεχνικό, Σάσα Τζόρτζεβιτς, πρώτο μέλημα είναι η απόκτηση ομοιογένειας, λόγω των πέντε νεοαποκτηθέντων παικτών.

• Τζάμπολ στο δεύτερο «Νικ Γκάλης Καπ» θα γίνει σήμερα στο Αλεξάνδρειο, με τους αγώνες Λοκομοτίβ Κούμπαν – Πινάρ Καρσίγιακα (19.00) και Αρης – Ολύμπια Λουμπλιάνας (21.00). Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί, μεθαύριο, με τον τελικό και τον μικρό τελικό.

• Σε αντικατάσταση δύο μελών της ΚΕΔ (Ζαβλανός και Δούκας), προχώρησε η ΕΟΚ και την πενταμελή επιτροπή διαιτησίας, εκτός των Συμεωνίδη, Παπαδόπουλου και Κορομηλά, θα απαρτίζουν και οι πρώην ρέφερι Νίκος Παπαδημητρίου και Κυριάκος Ταβουλαρέας.

• Σε μήνυση κατά της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» που άφησε υπόνοιες περί χρήσης ντόπινγκ από τον πολυτιμότερο παίκτη του Ευρωμπάσκετ, Πάου Γκασόλ, θα προχωρήσει ο αθλητικός οργανισμός της Ισπανίας και η ομοσπονδία μπάσκετ για συκοφαντική δυσφήμηση.

• Με τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής στη Β΄ φάση συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλο Ανδρών. Το πρόγραμμα: Ψυχικό – Ν. Κηφισιά (16.45), Περιστέρι – Τρίκαλα (κεκλεισμένων θυρών, 17.00), Καβάλα – Απόλλων (17.00), Φάρος Κερ. – Κολοσσός (17.00), Ηρακλής – Αρκαδικός (17.00), Μαχητές Δόξας – Λαύριο (17.00), Δούκας – Προμηθέας (17.00), Πανερυθραϊκός – Κόροιβος (17.00). Στο Κύπελλο Γυναικών (2η αγ., Α΄ φάση, 1ος όμ.), μεθαύριο θα διεξαχθούν οι αγώνες: Μελίσσια – Αγ. Παρασκευή (14.30), Ικαρος – Φάρος Κερ. (12.00), Δάφνη – Σπόρτιγκ (16.40).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή