Παρελθόν η ανακωχή των δύο «αιωνίων»

Παρελθόν η ανακωχή των δύο «αιωνίων»

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γενικόλογη συγγνώμη του Παναθηναϊκού που αφορούσε και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, μέσω εκπροσώπου και όχι κατ’ ιδίαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα ειπώθηκαν την περυσινή περίοδο και η αρχική «συγχώρεση» των «ερυθρόλευκων» ιδιοκτητών, ανήκουν όχι μόνο τυπικά, αλλά και ουσιαστικά, στο πρόσφατο παρελθόν.

Το κλείσιμο της… εύθραυστης «παρένθεσης» στις σχέσεις των δύο πλευρών, έγινε με την ευκαιρία της παρουσίασης των περυσινών πρωταθλητών, εν όψει της νέας περιόδου. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναθεώρησαν πλήρως την αποδοχή της «πράσινης» συγγνώμης και προχώρησαν σε νέες καταγγελίες για την πρόσφατη αντικατάσταση δύο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ.

«Στη γενική συνέλευση, ο κ. Μπαλτάκος έκανε επίθεση στους δικαστές. Αυτή η κίνηση δεν δείχνει σεβασμό ή κάποια μεταμέλεια. Λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκαν, ενώ η θητεία τους έληγε σε ένα χρόνο. Οποιος αθλητικός δικαστής έρθει, έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, όπως το πού θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι αυτή η συγγνώμη δεν είναι ειλικρινής. Είναι σαν να μην έγινε» ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο αδελφός του, Παναγιώτης συμπλήρωσε: «Η συγγνώμη δεν έγινε συγκεκριμένη. Οι δύο αθλητικοί δικαστές του ΕΣΑΚΕ είχαν μειώσει την ποινή του κ. Γιαννακόπουλου από 82 μήνες σε 52. Ο κ. Χαλβατζάκης δεν αντέχει τις πιέσεις». Ανεπίσημα, η απάντηση του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι «έχουμε και σοβαρότερες δουλειές…».

Στη «σκιά» των διοικητικών δηλώσεων, ο τεχνικός των πρωταθλητών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έβαλε «φρένο» στην έντονη φημολογία για την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου που έχει μείνει ελεύθερος στο ΝΒΑ και τόνισε ότι «διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός».

• Η AEK συνέτριψε σε φιλικό την Εφες Αναντόλου με 85-56, στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που τιμήθηκαν οι Ντούσαν Ιβκοβιτς και Ντράγκαν Σάκοτα. Η Ενωση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αφού μετά τον Κάρτερ και ο Σάκοτα θα απουσιάσει για περίπου 10 ημέρες. Ο Ντάνιελ Ορτον απολογήθηκε ενώπιον της ΚΑΕ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

• Στην πόλη Μακάου της Κίνας, ο Παναθηναϊκός θα δώσει σήμερα φιλικό παιχνίδι, με τους Γκουάνγκντογκ Τάιγκερς.

• Με τις αναμετρήσεις Φάρος Κερατσινίου – Τρίκαλα (17.00) και Προμηθέας Πατρών – Κηφισιά (17.00) θα ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή