Πρεμιέρα με διττό στόχο για Ολυμπιακό

Πρεμιέρα με διττό στόχο για Ολυμπιακό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαφή δείγματα βελτίωσης, συγκριτικά με την απόδοση που είχε στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, και νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας είναι ο διττός στόχος του Ολυμπιακού στον σημερινό αγώνα με την Τσεντεβίτα (21.45) που θα φιλοξενηθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία, κόντρα στην πρωταθλήτρια Κροατίας και στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, να δείξουν ότι με την πάροδο μιας εβδομάδας από το παιχνίδι Κυπέλλου κερδίζουν πολύτιμους πόντους στην ομοιογένειά τους και στην προσαρμογή των νέων παικτών. Πρωτίστως, όμως, ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη χρονική φάση χρειάζεται τη νικηφόρα αρχή στην Ευρωλίγκα, ώστε να απομακρύνει τις όποιες ανησυχίες έχουν δημιουργηθεί για την ετοιμότητά του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επανέλαβε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην ποιότητα των παικτών του και μπορεί να λείπουν ακόμα οι αυτοματισμοί στο ομαδικό παιχνίδι, αλλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο βαθμός ετοιμότητας του Ολυμπιακού βρίσκεται σε καλό σημείο.

«Κάθε πρεμιέρα έχει τις δυσκολίες της και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε θετικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Κοιτάμε αποκλειστικά τον αγώνα με την Τσεντεβίτα και μετά θα αφοσιωθούμε στο ντέρμπι», υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που εγκωμίασε το γήπεδο του Ηρακλείου και περιμένει τη συμπαράσταση των Κρητικών φιλάθλων για να ξεπεραστεί… ανώδυνα η τιμωρία του ΣΕΦ.

«Δεν μας δίνει πλεονέκτημα η διεξαγωγή του παιχνιδιού σε άλλη έδρα, γιατί ο Ολυμπιακός θα έχει το ίδιο κίνητρο να παίξει καλά, μπροστά στους φίλους του και στο Ηράκλειο», υποστήριξε ο προπονητής της Τσεντεβίτα και πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, Βέλικο Μρσιτς. Το παραδοσιακό ντέρμπι ΤΣΣΚΑ – Μακάμπι στον Δ΄ όμιλο ξεχωρίζει στη σημερινή πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, ενώ ακόμη θα παίξουν Ερ. Αστέρας – Στρασμπούρ (Α΄ όμ.) και Καρσίγιακα – Μπαρτσελόνα (Γ΄ όμ.)

• Πλήρης ταξιδεύει σήμερα για το Κράσνονταρ της Ρωσίας η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, που έχει στον πάγκο της τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή