Ο Παναθηναϊκός ξανά κόντρα στον Μπαρτζώκα

Ο Παναθηναϊκός ξανά κόντρα στον Μπαρτζώκα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αήττητη αρχή του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, θα δοκιμαστεί σήμερα (18.00) στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κούμπαν για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (Γ΄ όμιλος).

Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν την ανάλογη συνέχεια των πειστικών εμφανίσεων που πραγματοποίησαν κόντρα στον Ολυμπιακό και στον Αρη, ανταποκρινόμενοι παράλληλα και στον υψηλότερο ανταγωνισμό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι. Απέναντι στη ρωσική ομάδα που ανέλαβε τη φετινή περίοδο ο Ελληνας πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Παναθηναϊκός θέλει να πιστοποιήσει την ποιοτική βελτίωσή του στον τρίτο επίσημο αγώνα που θα δώσει, και να διατηρήσει σταθερή πεποίθηση για τις δυνατότητές του, μέχρι το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα, στο ΟΑΚΑ.

«Είναι το εναρκτήριο παιχνίδι για εμάς στη φετινή Ευρωλίγκα και θα αντιμετωπίσουμε στη Ρωσία μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου για να αρχίσουμε με νίκη τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις» δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην των Παππά και Μποχωρίδη.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Λοκομοτίβ με τη δεδομένη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Πρόκειται για καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της και έχει φιλοδοξίες. Προχωράμε πάνω στο πλάνο του προπονητή μας», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Οι «πράσινοι» έχουν προετοιμάσει τα αμυντικά πλάνα τους για τον περιορισμό του Αμερικανού Μάλκολμ Ντιλέινι και του Ισπανού Βίκτορ Κλαβέρ που είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της Κούμπαν.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει δυνατή ομάδα και είναι γνωστή η παράδοσή του στη διοργάνωση. Δεν είμαστε έτοιμοι, όσο θα μπορούσαμε, λόγω τραυματισμών, αλλά μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό μας, θα παίξουμε με πάθος για να κερδίσουμε τις ευκαιρίες νίκης που θα έχουμε» δήλωσε ο τεχνικός της Λοκομοτίβ Κούμπαν, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή