Στον Ολυμπιακό ο Οντομ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής Ντάριους Τζόνσον Όντομ.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Ονταμ μια μέρα πριν την έναρξη του τοπ-16 της Ευρωλίγκα, προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει των δύσκολων αγώνων του ομίλου.

Ο Αμερικανός γκαρντ (1,88μ.) αγωνιζόταν στην Τραμπζονσπόρ όμως όταν δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ζήτησε την αποδέσμευσή του, επιθυμία που έγινε σεβαστή από τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου.

Για τη μεταγραφή μίλησε ο κόουτς του Ολυμπιακού, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπαρστελόνα για την πρεμιέρα του τοπ -16:

«Προχωρήσαμε στην μεταγραφή του Όντομ από την Τράμπζοσπορτ. Είναι ένα γκαρντ που έρχεται, για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών που ήδη υπάρχουν. Είδαμε πως δημιουργείται έλλειμμα με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, γιατί λείπουν παιδιά και επιβαρύνοται άλλα. Εχουμε μαραθώνιο μπροστά μας κι έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε ακόμα ένα παίκτη, για να συμπληρώσει την περιφερειακή μας γραμμή. Είμαστε ικανοποιημένοι από όλα τα παιδιά, αλλά στο τοπ16 αν κάτι συμβεί δεν μπορείς να αντιδράσεις, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσθήκη. Έρχεται αργά το βράδυ, θα ανακοινωθεί και φυσικά θα κάνει και τις ιατρικές εξετάσεις. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ποιος θα βγει εκτός Α1. Έχουμε έξι ψηλούς, συν τον Παπαπέτρου που μπορεί να παίξει στο “4”. Άρα, θεωρώ ότι είναι λάθος να λέμε ότι δεν υπάρχει ποιοτική λύση πίσω από τον Πρίντεζη στο “4”, ίσα – ίσα είναι πολύ αξιόπιστοι οι παίκτες που έχουμε εκεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή