Αήττητος στον πρώτο γύρο, αγχώθηκε με Κηφισιά ο ΠΑΟ

Αήττητος στον πρώτο γύρο, αγχώθηκε με Κηφισιά ο ΠΑΟ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 βρήκε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό, που νίκησε την Κηφισιά με 73-67 και παρέμεινε αήττητος σε 13 αγωνιστικές, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ύστερα από 8 χρόνια. Το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μπορεί να κριθεί στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εφόσον δεν υπάρξουν άλλες βαθμολογικές απώλειες των «αιωνίων» στον δεύτερο γύρο. Στο χθεσινό παιχνίδι η απόδοσή τους ήταν κατώτερη του αναμενομένου και ήρθε ως συνέχεια της αγχωτικής νίκης επί της Μάλαγα στην 2η αγωνιστική των «16» της Ευρωλίγκας. Μάλιστα ο Κηφισιώτες ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και διατηρήθηκαν σε κοντινή απόσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον Νίκο Παππά για περίπου δύο εβδομάδες, λόγω θλάσης στην γάμπα.

Νίκη-ορόσημο στην 13η αγωνιστική πέτυχε ο Κολοσσός κόντρα στον Αρη (76-70), ενώ η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε από τον Αρκαδικό στην Τρίπολη (74-78). Λήξαν και ύστερα από τη συγγνώμη που ζήτησε ο Ντι Τζέι Κούπερ θεωρείται το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του Γιούρι Ζντοβτς. Τα άλλα αποτελέσματα: Απόλλων – Τρίκαλα 83-77, ΠΑΟΚ – Καβάλα 71-60, Λαύριο – Κόροιβος 81-72, Ρέθυμνο – Ολυμπιακός 70-85.

• Η αναβίωση των αναμετρήσεων του Αρη με την Τρέισερ ή Φίλιπς Μιλάνου, στη δεκαετία του 1980, θα γίνει με το σημερινό παιχνίδι των «κίτρινων» με την Αρμάνι για την 2η αγωνιστική των «32» του Γιούροκαπ, στο «Mediolanum Forum» (21.00). Την πρώτη νίκη του στην ίδια φάση της διοργάνωσης θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Λιμόζ στη Θεσσαλονίκη (19.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή