Η κρίσιμη μέρα για Παπανικολάου

Η κρίσιμη μέρα για Παπανικολάου

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα για την… ισοφάριση της πρότασης συνεργασίας που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον Κώστα Παπανικολάου (συμβόλαιο 2,5 ετών), θα δοθεί οριστικά σήμερα. Οι Καταλανοί έχουν τον τελευταίο λόγο στα δικαιώματα του Παπανικολάου για την επόμενη ευρωπαϊκή ομάδα που θα επιλέξει, ύστερα από ενάμιση χρόνο στο ΝΒΑ και φέρονται διατεθειμένοι να τον εντάξουν ξανά στην ομάδα τους, κάνοντας ισόποση προσφορά με αυτήν του Ολυμπιακού. Η επιθυμία του Παπανικολάου είναι να αδράξει τη δεύτερη ευκαιρία των πρωταθλητών, παρά τη συνύπαρξή του με τους Λοτζέσκι και Παπαπέτρου στην ίδια θέση, αλλά η Μπαρτσελόνα που έχει δαπανήσει για την απόκτησή του, 1,5 εκατομμύριο ευρώ, το καλοκαίρι του 2013, θα απαντήσει σήμερα για το αν θέλει ή όχι τον Ελληνα παίκτη. Είτε γιατί πραγματικά τον χρειάζεται είτε γιατί δεν θέλει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, στον ίδιο όμιλο που μετέχουν στη φάση των «16».

• Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε μόνο το δεύτερο ημίχρονο και νίκησε εύκολα τον Κολοσσό (73-53) στο Βενετόκλειο στην ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1, τρεις ημέρες μετά την απρόσμενη, εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε θετικά στην ήττα του από τον Ερυθρό Αστέρα και επικράτησε του Αρη (80-59), ενώ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε διαφορά 24 πόντων και νίκησε την ΑΕΚ (79-75) στην Πυλαία και ανέβηκε στην 5η θέση. Τα άλλα αποτελέσματα: Τρίκαλα – Κόροιβος 85-74, Απόλλων – Ρέθυμνο 75-57, Λαύριο – Καβάλα 99-63, Αρκαδικός – Κηφισιά 64-78.

• Η… παρωδία της επανάληψης των τελευταίων 27 δευτερολέπτων στο παιχνίδι Κηφισιάς – Λαυρίου, ύστερα από απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ολοκλήρωσε την εκκρεμότητα της 3ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να επικρατούν (83-80) και να φτάνουν τις 7 νίκες (6η θέση) στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Οι νεοφώτιστοι έχουν, πλέον, τέσσερις νίκες (11η θέση).

• Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τον 41ο τελικό Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό και τον Φάρο Κερατσινίου να διεκδικούν το τρόπαιο, στις 6 Μαρτίου αντί για τις 21 Φεβρουαρίου, όπως είχε, αρχικά, προγραμματισθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή