Στη Ρωσία για μια δεύτερη εκκίνηση ο Παναθηναϊκός

Στη Ρωσία για μια δεύτερη εκκίνηση ο Παναθηναϊκός

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έδρα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, όπου ηττήθηκε στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, απέναντι στη ρωσική ομάδα που τον νίκησε και στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντεπεξέλθει θετικά στις δυσκολίες του σημερινού αγώνα (19.00) με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και να πετύχει την πρώτη, εκτός έδρας νίκη στη φάση των «16».

«Να αντιδράσουμε και να επανέλθουμε. Η Λοκομοτίβ είναι ομάδα υψηλής ποιότητας και το απέδειξε στην πρώτη φάση» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς που γνωρίζει ότι η εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, πριν από μία εβδομάδα, πρέπει να «ισοφαριστεί» με νίκη, μακριά από το ΟΑΚΑ. Εκτός του Παππά, άπαντες είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος έχει καταλήξει στην επιλογή του Αμερικανού γκαρντ Τζόναθαν Γκίμπσον (28χρ., 1.88μ.) και θα περιμένει την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στην Κίνα, μέχρι τις 5/2.

«Οι δύο νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό» υπογράμμισε ο Μπαρτζώκας. Στον ίδιο όμιλο, θα παίξουν σήμερα Τσεντεβίτα – Εφές, ενώ στον όμιλο που μετέχει ο Ολυμπιακός, ξεχωρίζουν ο ισπανικός «εμφύλιος» Ρεάλ – Μπαρτσελόνα και η αναμέτρηση Λαμποράλ – ΤΣΣΚΑ.

• Ανυπόμονος να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου που αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή