Η πρώτη δόση της 19ης αγωνιστικής της Α1

Η πρώτη δόση της 19ης αγωνιστικής της Α1

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H δοκιμασία της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα Πατρών, αύριο στο κλειστό της Περιβόλας, προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, ενώ ο Αρης θα έχει, φαινομενικά, ευκολότερη αποστολή, υποδεχόμενος σήμερα (17.00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Η 19η αγωνιστική θα διεξαχθεί εμβόλιμα και σε δύο… δόσεις, με τον Ολυμπιακό (επιστρέφει ο Αθηναίου) και τον Παναθηναϊκό να έχουν υποχρεώσεις προπονητικού χαρακτήρα, απέναντι στα Τρίκαλα και τον Αρκαδικό, αντίστοιχα. Παράλληλα συνεχίζουν την αναζήτηση μιας μεταγραφής, εν όψει της έναρξης του δεύτερου γύρου στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας.

Η ΑΕΚ προηγείται με διαφορά ενός βαθμού από τον Αρη και η τρίτη θέση του πρωταθλήματος αποτελεί το «μήλον της έριδος», ενώ θα βρεθούν αντίπαλοι στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο ύστερα από δέκα ημέρες και αν δεν υπάρξουν εκατέρωθεν, άλλες βαθμολογικές απώλειες, το αποτέλεσμα του «κιτρινόμαυρου» ντέρμπι θα κρίνει και τον κάτοχο της τρίτης θέσης. Στη δωδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα συμπεριληφθεί και ο Αμερικανός, Τορίν Γκριν που είναι η όγδοη μεταγραφή στη φετινή περίοδο.

Στη Ρόδο (16.15), ο Κολοσσός (εκτός ο Αχονεν) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (χωρίς Βασιλειάδη, Σχορτσανίτη) που έχει γνωρίσει δέκα ήττες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται εκτός όλων των φετινών στόχων του, προσπαθώντας να κρατήσει τα προσχήματα, εξασφαλίζοντας θέση στα πλέι οφ, ενώ η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει στο Ζηρίνειο (17.00), την Καβάλα που προσπαθεί να αποφύγει την επιστροφή της στην Α2 κατηγορία.

• Ο τραυματισμός του Ασλεϊ Χάμιλτον στην επιγονατίδα καθιστά επιτακτική τη μεταγραφική ενίσχυση του Λαυρίου με τον Ούρος Σλόκαρ να είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή