Ξεκαθάρισμα στόχων για τον Ολυμπιακό

Ξεκαθάρισμα στόχων για τον Ολυμπιακό

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο «τελικούς» μακριά από την έδρα του για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθώς και για τη διατήρησή του στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, θα δώσει ο Ολυμπιακός σε διάστημα τριών ημερών. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» αποσυνδέουν στην ψυχολογία τους τον αυριανό αγώνα με την Μπάμπεργκ και τη δοκιμασία τους, στο ΟΑΚΑ, από την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως και οι αντίπαλοί μας. Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι παίζουμε εκτός έδρας. Εχουμε μάθει, όμως, να μην συνδέουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά τα συνεχόμενα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου», υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που συμπεριέλαβε 13 παίκτες στην αποστολή για την Γερμανία, αποκλείοντας τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα απουσιάσει για έκτο συνεχόμενο αγώνα και αναμένεται να επιστρέψει στον επόμενο αγώνα με την Ζαλγκίρις, ύστερα από μία εβδομάδα.

• Στον Παναθηναϊκό, η συμμετοχή του Ελιοτ Ουίλιαμς στη χθεσινή προπόνηση ολοκληρώνει την πληρότητα που θα έχει η ομάδα για τον δύσκολο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, μεθαύριο, στο αχανές στάδιο «Κομπάνικ Αρένα». Ο Ερυθρός Αστέρας εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας και ο τεχνικός του Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε στον σερβικό Τύπο ότι ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

«Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και να δώσουμε το μάξιμουμ απέναντι στην ελληνική ομάδα. Αν νικήσουμε τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά, θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την τρίτη θέση, αλλά θα υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια για το τέλος της φάσης των "16"», είπε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή