Χωρίς Μιλουτίνοφ στον τελικό της Μόσχας

Χωρίς Μιλουτίνοφ στον τελικό της Μόσχας

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν ακόμα «τελικό» θα βρεθεί σήμερα (20.45), ο Ολυμπιακός για την επιβίωσή του στη φετινή Ευρωλίγκα και τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας τη Χίμκι, στη Μόσχα. Η έβδομη νίκη στη φάση των «16» αποτελεί τη μοναδική επιλογή των «ερυθρολεύκων» και θα τους αποφέρει διπλό κέρδος, καθώς θα έχουν βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι της Χίμκι, σε πιθανή ισοβαθμία, ενώ θα φτάσουν, με τη μεγαλύτερη δυνατή πίστη, στον τελευταίο αγώνα τους με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ για να «σφραγίσουν» την πολυπόθητη πρόκριση. Στη ρωσική πρωτεύουσα δεν ταξίδεψε ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ, λόγω γαστρεντερίτιδας και του κινδύνου μετάδοσης στους συμπαίκτες του. Αντικαταστάθηκε στη 12άδα από τον Αθηναίου.

Η επίθεση της Χίμκι έχει μέσο όρο παραγωγικότητας τους 82 πόντους, έναντι 76 του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχει ισορροπία στις περισσότερες κατηγορίες της στατιστικής.

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο “τελικός των τελικών” που δίνουμε συνεχώς και στη σκέψη των παικτών δεν υπάρχει η λέξη κούραση, αν και χρειάζεται διαχείριση της ενέργειάς τους» είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που θα βρει στον πάγκο της Χίμκι, τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. «Η Χίμκι είναι εξαιρετική ομάδα επιθετικά και θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φέρουμε τον αγώνα στα δικά μας μέτρα» κατέληξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στον ίδιο όμιλο, σήμερα θα παίξουν Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ, ενώ στον όμιλο που μετέχει ο Παναθηναϊκός, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Λοκομοτίβ – Μάλαγα και Ερυθρός Αστέρας – Νταρουσάφακα.

Στον Παναθηναϊκό, άπαντες κάνουν λόγο για τον ιδανικό συνδυασμό της εξασφάλισης της πρόκρισης στα πλέι οφ και της βράβευσης του αρχηγού, Δημήτρη Διαμαντίδη από την Ευρωλίγκα στο αυριανό παιχνίδι με την Τσεντεβίτα. «Πρόκειται για ένα σπουδαίο βράδυ για την πρόκρισή μας και τη βράβευση του αρχηγού μας» δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή