Γιορτή πρόκρισης για Διαμαντίδη

Γιορτή πρόκρισης για Διαμαντίδη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη γιορτή της ευρωπαϊκής βράβευσης του αρχηγού του, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός θέλει τον ιδανικό συνδυασμό που δεν είναι άλλος από την οριστικοποίηση της πρόκρισής του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με νίκη επί της κροατικής Τσεντεβίτα (21.45) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» εξάντλησαν τα εισιτήρια, προκειμένου να αποθεώσουν για μία ακόμα φορά τον Διαμαντίδη, που θα τιμηθεί από τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Φραγκίσκο Αλβέρτη και θα ανακηρυχθεί σε «θρύλο» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η εορταστική ατμόσφαιρα αναμένεται να αποτελέσει τον καλύτερο πρόλογο για την όγδοη νίκη του ΠΑΟ που θα εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου, καθώς η Λοκομοτίβ Κούμπαν νίκησε, χθες, τη Μάλαγα (81-60) και ουσιαστικά κατοχύρωσε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στην έδρα του (61-80) από την Νταρουσάφακα.

«Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη σοβαρότητα των παικτών μου και πως καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα του αγώνα. Δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστούν» είπε χαρακτηριστικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Το ενδιαφέρον των «πρασίνων», εφόσον οριστικοποιήσουν την πρόκριση, θα στραφεί στον επόμενο αντίπαλό τους που θα έχει πλεονέκτημα έδρας, αν διεξαχθούν και οι 5 αγώνες στον δρόμο προς το φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή