Ευρωλίγκα: «Ζευγάρωσαν» τις νίκες τους ΤΣΣΚΑ και Φενέρ

Ευρωλίγκα: «Ζευγάρωσαν» τις νίκες τους ΤΣΣΚΑ και Φενέρ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «δύο στα δύο» πέτυχαν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενερμπαχτσέ απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας

Οι Σέρβοι αποδείχθηκαν και πάλι «σκληρά καρύδια» και έκαναν το παιχνίδι στη ρωσική πρωτεύουσα θρίλερ, έχοντας μάλιστα προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έφτασε στη νίκη με 77-76 και κατάφερε να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Κορυφαίοι για τους Ρώσους ήταν οι Χάινς με 19 πόντους και Ντε Κολό με 13, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων ξεχώρισε ο Γιόβιτς με 15, αλλά και με καθοριστικό λάθος στην τελευταία επίθεση.

Περίπατος για Φενέρ

Πολύ πιο εύκολα έκανε το 2-0 η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ήταν το απόλυτο αφεντικό στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Ρεάλ και έφτασε στη νίκη με το επιβλητικό 100-78.

Χαρακτηριστικό της εκπληκτικής επιθετικής μέρας των Τούρκων είναι ότι είδαν πέντε παίκτες τους να τελειώνουν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που από την πλευρά των Μαδριλένων διασώθηκε ουσιαστικά μόνο ο Σέρχι Ροντριγκεθ.

Οι σειρές πλέον μεταφέρονται σε Βελιγράδι και Μαδρίτη αντίστοιχα, με τους Σέρβους και τους Ισπανούς να έχουν το βράδυ της Δευτέρας, μπροστά στο κοινό τους, την τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή