Τζάμπολ αντεπίθεσης για τον Παναθηναϊκό

Τζάμπολ αντεπίθεσης για τον Παναθηναϊκό

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία ευκαιρία μέχρι την… επόμενη για να μην είναι θεατής στο φετινό φάιναλ φορ του Βερολίνου και για τέταρτο συνεχόμενο χρόνο, δίνεται σήμερα (21.15) στον Παναθηναϊκό, στον τρίτο αγώνα του με τη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία προηγείται με 2-0 νίκες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς οι Βάσκοι, αφενός έχουν κατοχυρώσει το πλεονέκτημα έδρας του πέμπτου αγώνα, αν ηττηθούν σήμερα και μεθαύριο στην Αθήνα και αφετέρου χρειάζονται μία μόλις νίκη στους τρεις επόμενους αγώνες για να προκριθούν.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης, έδωσε στην ομάδα του τη μεγάλη ευκαιρία να νικήσει στο δεύτερο παιχνίδι στη Βιτόρια, όταν ευστόχησε σε τρίποντο, εκτός ισορροπίας και οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνεισφορά από την πλειονότητα των συμπαικτών του.

«Δεν θα διάλεγα ένα πράγμα μόνο για να αλλάξουμε, αλλά πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να δουλέψουμε. Πολύ σημαντικό είναι η διάθεση, το πώς θα παρουσιαστούμε και να μπορέσουμε να το τρενάρουμε. Δεν θα νικήσουμε από το πρώτο λεπτό, Τέτοια παιχνίδια, χωρίς… αύριο, θέλουν διαχείριση της πίεσης, με υπομονή και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκειά τους» είπε και θεωρεί ότι το συνολικό «θέλω» του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στο φάιναλ φορ, είναι μεγαλύτερο από την προσωπική επιθυμία του να παίξει στο τελευταίο φάιναλ φορ της καριέρας του. Το ΟΑΚΑ θα έχει τη γνώριμη εικόνα των κατάμεστων κερκίδων και όπως είπε ο Τζόρτζεβιτς «είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη, γιατί και η ομάδα και ο κόσμος έχουν την ίδια πίστη για την ανατροπή». Στη Λαμποράλ η συμμετοχή των τραυματιών Χάνγκα και Κόζερ που ταξίδεψαν στην Αθήνα παραμένει αμφίβολη.

• O ΠΑΟΚ ανέτρεψε το πλεονέκτημα έδρας της ΑΕΚ, την οποία νίκησε με 83-78 στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ και πλέον ο «Δικέφαλος» του Βορρά χρειάζεται τη νίκη, ώστε να προκριθεί, στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στο κλειστό της Πυλαίας. Τη δεύτερη νίκη του στο Ζηρίνειο, επίσης το ερχόμενο Σάββατο, θα επιδιώξει και ο Αρης κόντρα στην Κηφισιά που ηττήθηκε με 78-60 στον πρώτο αγώνα.

• Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, εκφράζει απορίες για το σκεπτικό της απόρριψης από τον νέο αθλητικό δικαστή στην καταγγελία που είχαν κάνει για στοχοποίηση των διαιτητών στον τρίτο τελικό των περυσινών πλέι οφ, μέσω αθλητικής εφημερίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή