Επανεκκίνηση σε παρκέ και εξέδρα θέλει η ΑΕΚ

Επανεκκίνηση σε παρκέ και εξέδρα θέλει η ΑΕΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αποτίμηση της πολυκύμαντης πορείας που έχει διαγράψει η ΑΕΚ κατά τη φετινή περίοδο, και είναι η δεύτερη συνεχόμενη στην Α1 κατηγορία, μετά την επιστροφή της σε αυτήν, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση και των αγώνων για τη διεκδίκηση της 4ης θέσης, αλλά είναι βέβαιον ότι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές για την ομάδα, καθώς και για την εξωαγωνιστική οργάνωσή της. Η λεκτική επίθεση που δέχτηκε η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνα, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού, τρίτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, από άνδρα ιδιωτικής ασφαλείας που έφερε καρτέλα συνεργάτη της ΚΑΕ, εκθέτει τη διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου, παρά την εν μέρει παραδοχή ότι ο δημιουργός του επεισοδίου εργάζεται εθελοντικά. Η Χριστίνα Αμερικάνου δέχτηκε ύβρεις για τον πατέρα της, και μπορεί η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να έχει τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την απόσυρση της φανέλας με το «10» τη μεγάλη δόξα της ομάδας, αλλά αποδείχτηκε ότι, όπως συμβαίνει και σε άλλες ομάδες, ο έλεγχος της εξέδρας και των οργανωμένων οπαδών είναι ανύπαρκτος.

«Αυτό που έγινε ήταν τεχνητό. Αυτονόητα, κάθε πρόεδρος δεν γνωρίζει τον οποιονδήποτε μέσα στο γήπεδο. Δεν καταλαβαίνω, όμως, γιατί εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό με τους άνδρες ασφαλείας στα γήπεδα, που είναι πιο φανατισμένοι οπαδοί από τους ίδιους τους οπαδούς», δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή η κόρη του Γιώργου Αμερικάνου, ενώ δέχτηκε προπηλακισμούς και από άλλους οπαδούς της Ενωσης, μαζί με τον διαιτητή, Τόμι Σχινά, ο οποίος ήταν ο αρχικός στόχος της επίθεσης. Η Αμερικάνου κατέθεσε μήνυση εναντίον του ατόμου που προκάλεσε το επεισόδιο (χθες επικοινώνησε μαζί της, ζητώντας συγγνώμη), ενώ επισήμως η ΑΕΚ δεν καταδίκασε το συμβάν.

Η ΑΕΚ, αν καταφέρει να κατακτήσει την 3η θέση, και ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα η κατάληξη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οι αλλαγές θα περιοριστούν, ενώ θα επιχειρηθεί η απόκτηση Ελλήνων παικτών που θα διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία από τους υπάρχοντες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή