Στο ΣΕΦ ξανά για το προβάδισμα τίτλου οι δύο «αιώνιοι»

Στο ΣΕΦ ξανά για το προβάδισμα τίτλου οι δύο «αιώνιοι»

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γηπεδούχοι δεν νίκησαν σε κανέναν από τους δύο πρώτους τελικούς και στη σημερινή, τρίτη «μονομαχία» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (19.30, ΟΤΕ), οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία στο κατάμεστο ΣΕΦ να συντηρήσουν το πλεονέκτημα έδρας στη διεκδίκηση του τίτλου, αν φτάσουν σε δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση.

Οι «πράσινοι» που έφυγαν νικητές από την ίδια έδρα, πριν από μια εβδομάδα, πιστεύουν στην επανάληψη της πρώτης εμφάνισής τους και την παραγωγή υψηλού σκορ, ενώ ο αντίπαλός τους, αναμένεται να παίξει πιο δυνατή και αποτελεσματική άμυνα, ώστε να έχει τον έλεγχο του ρυθμού. Απαντες είναι στη διάθεση των δύο προπονητών.

• Ο Αρης είπε «ναι» στην τελευταία ευκαιρία ανάκαμψης που είχε στον τρίτο μικρό τελικό και παρά την απουσία των φιλάθλων του από τις εξέδρες του Αλεξάνδρειου, αλλά και των Ουότερς και Ουάιτ που τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή, καθώς και οι Παπαντωνίου, Σάκοτα, επικράτησε με 74-69 της ΑΕΚ και μείωσε σε 1-2 νίκες. Οι γηπεδούχοι «κυνηγούσαν» στο σκορ (ημ. 30-36), η διαφορά έφτασε και τους 14 πόντους και η 4η περίοδος άρχισε από το μείον πέντε, αλλά η επιλογή της άμυνας «ζώνης» από τον Δημήτρη Πρίφτη προκάλεσε… σύγχυση στην ΑΕΚ. Ο Ξανθόπουλος «σφράγισε» τη νίκη του Αρη με εύστοχο τρίποντο στα 28΄΄ (71-64). Ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί μεθαύριο στο ΟΑΚΑ. Πρώτοι σκόρερ του Αρη ήταν οι Σίμτσακ (22 π.) και Μακ Νιλ (15 π.), ενώ από την ΑΕΚ, οι Κάρτερ (18 π.) και Χέρστον (16 π.)

• H EOK συμπορεύεται με την ΕΟΕ για τη μελλοντική πώληση του ΟΑΚΑ, με δήλωση του προέδρου της, Γ. Βασιλακόπουλου, που χαρακτήρισε απαράδεκτη την επιχείρηση εκποίησης του ΟΑΚΑ και κατηγόρησε τον Στ. Κοντονή ότι ενέπλεξε και το θέμα της ονοματοδοσίας του. Η ΓΓΑ απάντησε ότι το ΟΑΚΑ «δεν πωλείται, αλλά αξιοποιείται σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα» και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ομοσπονδίας για επιβολή υστεροφημίας, μέσω της ονοματοδοσίας αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο κ. Βασιλακόπουλος ανταπάντησε ότι αξίζει μόνο η περιφρόνηση σε «χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή