Ο Ολυμπιακός γιόρτασε τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε τον τίτλο

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση του στην οροφή του ΣΕΦ πήρε το λάβαρο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, στη φιέστα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός και συμμετείχαν περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι, οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Ο Ολυμπιακός έχει προετοιμάσει την οικονομική πρότασή του για τον Βασίλη Σπανούλη και υπογραφή διετούς συμβολαίου. Η συνάντηση θα προγραμματισθεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

• Η ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Παναθηναϊκού με δύο ξένους παίκτες, που θα στελεχώσουν τους Καλάθη, Φελντέιν, Παππά και Μποχωρίδη, αποτελεί προτεραιότητα του Αργύρη Πεδουλάκη στον μεταγραφικό σχεδιασμό που θα αρχίσει άμεσα. Οι μικρές πιθανότητες παραμονής του Ελιοτ Ουίλιαμς στον Παναθηναϊκό εξανεμίστηκαν με τον αποχαιρετισμό που έστειλε ο Αμερικανός γκαρντ στους φιλάθλους, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την εμπειρία που απέκτησε κατά την τετράμηνη θητεία του. Η παρουσία του Ουίλιαμς στα πλέι οφ δεν έχει καμία οικονομική αντιστοιχία με το ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου δολαρίων που είχε ζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Πεδουλάκης αναζητεί Αμερικανό γκαρντ που θα είναι σκόρερ… ολκής και κυρίως η σταθερότητα ευστοχίας του στα σουτ θα αποτελεί το χαρακτηριστικό του. Γι’ αυτόν τον λόγο και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει στον συγκεκριμένο παίκτη το δεύτερο καλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, μετά τον Νικ Καλάθη που είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος στους «πράσινους».

Στα πλάνα του Πεδουλάκη βρίσκεται και ο Αμερικανός Ντόντει Ντρέιπερ, που διαθέτει κροατικό διαβατήριο και έπαιξε με μεγάλη σταθερότητα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, αλλά είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που τον έχει εμπιστευθεί. Στις θέσεις των ψηλών, η περίπτωση του Στέφαν Λάσμε και της πιθανής επιστροφής του μελετάται, παρότι ο Γκαμπονέζος σέντερ βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει με την Γκαλατάσαραϊ.

• Στην Αθήνα θα γίνει η συνάντηση του ιδιοκτήτη του Αρη Νίκου Λάσκαρη με τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη, για να συζητήσουν σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά υπήρξε ένα δυσοίωνο μήνυμα, λόγω του αποχαιρετισμού που απηύθυνε ο Ελληνας προπονητής στους διοικητικούς υπαλλήλους της ΚΑΕ και της μεταφοράς των προσωπικών αντικειμένων του από το σπίτι όπου διέμενε. Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ Τζέρελ ΜακΝιλ δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει παίκτης του Αρη, εφόσον μείνει στην ομάδα ο Πρίφτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή