Ποιοτική ενίσχυση με Γκριν για Ολυμπιακό

Ποιοτική ενίσχυση με Γκριν για Ολυμπιακό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έμμεση «απάντηση» του Ολυμπιακού στις τρεις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, ακούει στο όνομα του Αμερικανού γκαρντ (25 χρ., 1.93 μ.), Ερικ Γκριν, ο οποίος θα ενισχύσει την παραγωγή σκορ των πρωταθλητών και μπορεί να αναπληρώσει στην ίδια θέση, τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων», Βασίλη Σπανούλη.

Η επιλογή του τεχνικού Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πρόσωπο του Γκριν, προήλθε λόγω της ευρωπαϊκής εμπειρίας του παίκτη από τη θητεία του στη Σιένα, πριν από τρία χρόνια, τη βελτίωση που παρουσίασε στο ΝΒΑ (Γουόριορς, Νάγκετς) καθώς και την τελευταία περίοδο στο πρωτάθλημα της D-League και τη διαπίστωση ότι αξιοποιεί στην επίθεση, συγκεκριμένο αριθμό προσπαθειών, χωρίς να χρειάζεται… υπερκατανάλωση. Για τον Γκριν υπήρχε επίσημο ενδιαφέρον από την Γκαλατάσαραϊ και τη Μακάμπι, αλλά ο Ολυμπιακός βελτίωσε την αρχική προσφορά του (800.000 δολάρια τον χρόνο) και περιμένει, πλέον, από τον απόφοιτο του πανεπιστημίου Βιρτζίνια, την υπογραφή του διετούς συμβολαίου, αν και ο ίδιος ο παίκτης, μέσω tweet, επιβεβαίωσε, εμμέσως, ότι θα παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στη διοίκηση του ΣΕΦ, ώστε να τοποθετηθούν πτυσσόμενες κερκίδες στα δύο πέταλα του σταδίου και να αυξηθεί η χωρητικότητά του κατά 2.100 θέσεις.

• Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Βίκτορ Κλαβέρ και περιμένει την τελική απόφαση του Ισπανού παίκτη για τον οποίο, η Βαλένθια ζητεί περίπου 2 εκατ. ευρώ από άλλη ισπανική ομάδα για να τον παραχωρήσει και ουσιαστικά τον αναγκάζει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός της χώρας του. Οι «πράσινοι» επαναφέρουν στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του φόργουορντ και τον Γεωργιανό Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι που έχει απασχολήσει και παλαιότερα την ελληνική ομάδα. Ο Μαρκοϊσβίλι πέρυσι αγωνίσθηκε στην Νταρουσάφακα.

Στόχος η επιστροφή

Η περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Βόλο και τέταρτη στο Παγκόσμιο του Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει σήμερα (18.45) την Ιρλανδία, στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ Β΄ κατηγορίας που θα διοργανώνεται στη Χαλκίδα. Στόχος είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Νέο πρόσωπο θα είναι ο τρίτος αδελφός των Γιάννη και Θανάση, Κώστας Αντετοκούνμπο (19 χρ., 2.06).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή