Επιφυλακτικός ο ΠΑΟ με Μαρκοϊσβίλι

Επιφυλακτικός ο ΠΑΟ με Μαρκοϊσβίλι

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H χρόνια τενοντίτιδα που δεν θα επιτρέψει πιθανότατα στον Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Γεωργίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να τηρήσει στάση αναμονής για την απόκτηση του Γεωργιανού παίκτη στη θέση του φόργουορντ. Οι «πράσινοι» χρειάζονται κοινοτικό παίκτη, λόγω των πέντε Αμερικανών που βρίσκονται στη διάθεση του Πεδουλάκη, αλλά έχουν αρχίσει να επανεξετάζουν τις επιλογές από την αμερικανική αγορά, κοιτάζοντας όσους δεν συμφωνήσουν με ομάδες του ΝΒΑ ή της δεύτερης κατηγορίας (D-League). Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις για τον φόργουορντ, ώστε να υπάρξει ποιοτική αρμονία με τους αποκτηθέντες, Σίνγκλετον, Μπουρούση, Τζέιμς και γι’ αυτόν τον λόγο, η διοίκηση της ΚΑΕ εξακολουθεί να διαθέτει το ίδιο ποσό που είχε προσφέρει στον Βίκτορ Κλαβέρ.

• Οι… «παρελάσεις» της εθνικής νέων στη γέφυρα της Χαλκίδας, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας (U20), συνεχίστηκαν χθες με αντίπαλο το Κόσοβο, το οποίο υπέστη συντριβή με διαφορά 59 πόντων (103-44). Το παιχνίδι, λόγω της χαοτικής διαφοράς στην ατομική τεχνική των παικτών, εξελίχθηκε σε προσφορά θεάματος από την εθνική νέων, που σήμερα (18.45) θα παίξει με τους αήττητους Βρετανούς για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου. Οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο έχουν αρχίσει να σκέφτονται τον προημιτελικό αγώνα, μεθαύριο, με πιθανότερο αντίπαλο τη Βοσνία που διαθέτει δύο αξιόλογους παίκτες (Ατιτς της ΑΕΚ και Καράχοτζιτς της Μάλαγα).

• Ο Κύπριος Τόνι Κωνσταντινίδης είναι ο νέος προπονητής του Ρεθύμνου και αντικαθιστά τον Κώστα Φλεβαράκη που είχε συμφωνήσει, μόλις για δύο μήνες. Ο 42χρονος νέος τεχνικός θα εργασθεί για πρώτη φορά, εκτός του κυπριακού πρωταθλήματος, στο οποίο έχει κατακτήσει τρεις τίτλους και ένα Κύπελλο. Τη φανέλα του ΠΑΟΚ για έναν χρόνο, θα φορέσει ο Τζόρνταν Σάιμπερτ (24 χρ., 1.93 μ.) που αγωνίζεται στις δύο θέσεις της περιφέρειας.

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κεν Μπράουν (27 χρ., 1.80 μ.), ενώ ο Απόλλωνας συμφώνησε με τον Αμερικανό, Μάικλ Κόμπινς (24 χρ., 2.06 μ.).

• Ως απαράδεκτη επεστράφη από την ΕΟΚ στη διοίκηση του ΟΑΚΑ η επιστολή που εστάλη στην ομοσπονδία για την υπογραφή νέας σύμβασης μίσθωσης των γραφείων που κατέχει από την οικοδόμηση του κλειστού σταδίου το 1995 και ανακατασκεύασε με δικά της έξοδα, μετά τους Ολυμπιακούς του 2004. Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζητεί διακανονισμό ληξιπρόθεσμων οφειλών και προειδοποίησε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά, ενώ η ΕΟΚ κοινοποίησε την επιστολή στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

• Ο Μαρκ Γκασόλ δεν θα ενισχύσει την εθνική Ισπανίας στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο, καθώς ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή