Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Γκάμπριελ

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Γκάμπριελ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Κένι Γκάμπριελ στον Ολυμπιακό, καθώς οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά και ο πρώην φόργουορντ της Καρσίγιακα έχει υποχωρήσει σημαντικά από τις αρχικές οικονομικές απαιτήσεις του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει καταλήξει στην επιλογή του Αμερικανού παίκτη (27 χρ., 2.04) και δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει άλλες επιλογές από όσους δεν συμφωνήσουν με ομάδες του ΝΒΑ και αναζητήσουν συμβόλαια με ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε προτείνει αποδοχές 360.000 ευρώ, ο Γκάμπριελ ζήτησε 600 χιλιάδες και ύστερα από την τελευταία διαπραγμάτευση που έγινε χθες, υπάρχει συμφωνία στις 400.000 ευρώ και αυξημένα μπόνους στόχων.

• Εύκολη αρχή θα έχει στον πρώτο όμιλο του νεοσύστατου Τσάμπιονς Λιγκ ο Αρης, που θα αντιμετωπίσει τις Μπάνβιτ (Τουρκία), Φράνκφουρτ Σκαϊλάινερς (Γερμανία), Νίμπουρκ (Τσεχία), Ιλιος Σανς (Σλοβενία), Μονακό (Γαλλία) και τους νικητές των ζευγαριών που θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις Χρόνιχεν (Ολλανδία) / Ταρτού (Εσθονία) – Μπάκεν (Δανία) / Σάσαρι (Ιταλία) και Ρίλσκι (Βουλγαρία) / Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία) – Ναχαρίγια (Ισραήλ) για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας απέναντι στις Βιλερμπάν (Γαλλία), Ολντενμπουργκ (Γερμανία), Νεπτούνας (Λιθουανία), Ρόσα Ράντομ (Πολωνία), Βέντσπιλς (Λετονία) και τους νικητές των ζευγαριών που θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις Ουσάκ (Τουρκία) – ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) / Κλουζ (Ρουμανία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία) – Βαρέζε (Ιταλία) / Ζολνόκι (Ουγγαρία) για την προκριματική φάση. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα εμπιστευθεί μία θέση σέντερ στον 35χρονο Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

• Ετοιμη να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία Κ20 του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ως πρωταθλήτρια της δεύτερης, είναι η εθνική νέων που θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Βοσνία (18.45) στο γήπεδο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας για τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ που θα ολοκληρωθεί μεθαύριο στη Χαλκίδα. Η ελληνική ομάδα (οι Μουράτος, Τσαλμπούρης και Μπιλλής προσεβλήθησαν από γαστρεντερίτιδα) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του προημιτελικού Ισλανδίας – Γεωργίας, στα ημιτελικά, αύριο (18.45), ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί μεθαύριο (21.00). Οι τρεις πρώτες ομάδες θα ανέλθουν στην πρώτη κατηγορία.

• Η απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου από τον Πανιώνιο, αποτελεί την ηχηρότερη μεταγραφή –έως τώρα– στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του 35χρονου παίκτη σε Ελλάδα και Ευρώπη (Περιστέρι, ΑΕΚ, Πανελλήνιος, Μαρούσι, Ρεάλ, Ολυμπιακός, Αρης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή