Πείσμα, ταλέντο και εγωισμός έφεραν την άνοδο στους Νέους

Πείσμα, ταλέντο και εγωισμός έφεραν την άνοδο στους Νέους

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απρόσμενη ήττα (70 – 67) από την Ισλανδία το Σάββατο στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ (Β΄ κατηγορία) κάτω των 20 ετών παραλίγο να γκρεμίσει όλη την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος, η οποία προς στιγμήν είδε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία να χάνεται μέσα από τα χέρια της. Ο μικρός τελικός με την Κροατία ήταν το «μεγαλύτερο» παιχνίδι για τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου, που μέσα σε ένα βράδυ έπρεπε να «πνίξουν» την απογοήτευσή τους και να βγάλουν τον εγωισμό τους στο παρκέ του γηπέδου της Χαλκίδας. Τα… παιδιά αντέδρασαν σαν άντρες και με την επικράτησή τους με 73 – 67 (παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους) κόντρα στους Κροάτες επανέφεραν την Εθνική Νέων εκεί που της αξίζει: στην Α΄ κατηγορία.

• Με την απόκτηση του Κέι Σι Ρίβερς, ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε ακόμη ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ του. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ πρόπερσι κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε χθες την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τα επόμενα οχτώ χρόνια.

• Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Καββαδάς που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

• Η Λοκομοτίβ Κουμπάν επέλεξε τον Φώτη Κατσικάρη ως τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική της ηγεσία. Η συμφωνία είναι για τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή