Περιπλέκεται το μυστήριο με Μαυροκεφαλίδη και ΑΕΚ

Περιπλέκεται το μυστήριο με Μαυροκεφαλίδη και ΑΕΚ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι λόγοι του αιφνιδιαστικού «διαζυγίου» της ΑΕΚ και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη διατηρούνται μυστικοί και από τις δύο πλευρές, ενώ δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση για τη λύση του συμβολαίου. Από την ΚΑΕ διαρρέεται ότι έχει γίνει με τη συναίνεση του παίκτη. Η «Ενωση», ενώ μέσω κύκλων, υποστηρίζει ότι ο κύριος λόγος της διαφωνίας είναι ο τρόπος που κινήθηκε ο Μαυροκεφαλίδης στον τραυματισμό του, η επιλογή άλλου γιατρού εκτός της ομάδας και η πορεία της αποθεραπείας του. Ο παίκτης θεωρεί ότι η ΑΕΚ είχε δρομολογήσει να τον ωθήσει στην πόρτα της εξόδου, παρά τις καλές σχέσεις που είχε με τον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο και η καθυστέρηση καταβολής αποδοχών τους 4 τελευταίους μήνες δεν ήταν τυχαία.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να «σπάσει» και το συμβόλαιο του Μάλικ Χέρστον (500.000 ευρώ) για να αποκτήσει τον Τζαμόν Γκόρντον (πέρυσι έπαιξε στην Νταρουσάφακα) που έχει επιλεγεί από τον προπονητή Γιούρι Ζντοβτς, αλλά η περίπτωση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ είναι δύσκολη και δεν υπάρχει πρόταση απ’ άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει.

• Tο όνομα «Μακεδονία» που αναγράφηκε στο επίσημο στατιστικό του φιλικού αγώνα της FYROM με τη Σλοβενία, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΕΟΚ και με προσωπική του επιστολή ο πρόεδρός της, Γ. Βασιλακόπουλος, ζήτησε εξηγήσεις προς κάθε αρμόδιο στη FIBA και ζήτησε να μην επαναληφθεί το ίδιο λάθος.

Παράλληλα, σήμερα θα κοινοποιηθεί η σύνθεση του ενός και μοναδικού ψηφοδελτίου που θα τεθεί στη γενική συνέλευση (4/9) της ομοσπονδίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ενώ η επιτροπή αξιολόγησης θα συνεδριάσει για την εξέταση των φακέλων που κατέθεσαν 6 ομάδες (Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Καβάλα, Ηρακλής, Αρκαδικός, Παγκράτι) οι οποίες διεκδικούν την αντικατάσταση της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

• Η FIBA, λόγω της συνεχιζόμενης διαμάχης της με την Ευρωλίγκα, απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον τελικό του διηπειρωτικού κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή