Αποκαλυπτήρια του νέου Παναθηναϊκού με δύο φιλικά

Αποκαλυπτήρια του νέου Παναθηναϊκού με δύο φιλικά

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Λαύριο, αύριο, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και στη Χαλκίδα, την ερχόμενη Κυριακή, αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη Κύμη, θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Παναθηναϊκού στη μετά Διαμαντίδη εποχή και ύστερα από 20 ημέρες προετοιμασίας. Στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια των «πρασίνων», ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Κρις Σίγκλεντον, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Κίνας και αναμένεται στην Ελλάδα αφού θα ξεκουραστεί, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ θα υπολογίζεται για το τουρνουά που θα διοργανωθεί στο ΟΑΚΑ, την επόμενη εβδομάδα, προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και την απόσυρση της φανέλας του. Παράλληλα, τη νέα χορηγική συνεργασία τους παρουσίασαν ο ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός.

• Σε κλίμα απόλυτης οδύνης, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος, αποχαιρέτισε, το προηγούμενο Σάββατο, τη σύζυγό του Ιωάννα Σάχτου, που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 42 ετών, ύστερα από «μάχη» δύο χρόνων με τον καρκίνο. Η εκλιπούσα ήταν μητέρα μιας εξάχρονης κόρης, ενώ η άποψή της είχε ανατρέψει την απόφαση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου να αποχωρούσαν από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ το καλοκαίρι του 2011.

• Σαράντα χρόνια διοίκησης στην ομοσπονδία μπάσκετ θα ολοκληρώσει το 2020 ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος εξελέγη με ποσοστό 90% στις αρχαιρεσίες που έγιναν, προχθές, με την ύπαρξη μόνο ενός ψηφοδελτίου, όπως έχει συμβεί και στις 11 προηγούμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Οι δύο κύριοι στόχοι της νεοεκλεγείσας διοίκησης, που δεν έχει αλλαγές προσώπων σε καίριες θέσεις (πρόεδρος Γ. Βασιλακόπουλος, γενικός γραμματέας Π. Τσαγκρώνης, β΄ αντιπρόεδρος Α. Γολέμης και ταμίας Δ. Μπασούρης), η επιστροφή της Εθνικής Ανδρών σε πρωταγωνιστικό επίπεδο μεγάλων διοργανώσεων και η διατήρηση οικονομικής αυτονομίας για την εύρυθμη λειτουργία της ομοσπονδίας. Παράλληλα, βρίσκεται σε εκκρεμότητα η απόφαση της 5μελούς επιτροπής για την ομάδα που θα αντικαταστήσει την Κηφισιά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και είναι πιθανό να γίνει σήμερα η ανακοίνωση, ενόψει της αυριανής κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων. Υπάρχουν σκέψεις για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α2 με 15 ομάδες, ώστε να μη γίνουν άλλες προωθήσεις ομάδων από Β΄ και Γ΄ Εθνική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή