Υψηλά εμπόδια στην Ευρωλίγκα

Υψηλά εμπόδια στην Ευρωλίγκα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προορισμό την επόμενη «μονομαχία» τους που θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη, αλλά αυτή τη φορά για την Ευρωλίγκα (18/11, ΟΑΚΑ), ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα δοκιμάσουν τη διάρκεια των αντοχών τους στο προσεχές χρονικό διάστημα, έχοντας επιβαρυμένο πρόγραμμα. Οι «αιώνιοι» πέτυχαν το απόλυτο στις διπλές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους την προηγούμενη εβδομάδα και στρέφουν την προσοχή τους στα δύσκολα παιχνίδια με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ ο μεν Ολυμπιακός, μεθαύριο στο ΣΕΦ και κόντρα στην Εφές Αναντόλου ο δε Παναθηναϊκός, στην Κωνσταντινούπολη. Αμφότεροι, μαθαίνουν να ζουν και να επιβιώνουν με τα συνεχή ταξίδια και τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας που είναι σε ρυθμούς του ΝΒΑ.

Στους «ερυθρόλευκους», ο Γκριν (τράβηγμα στο μηριαίο) και ο Μιλουντίνοφ (τενοντίτιδα) υπολογίζονται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μέχρι τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Γκαλατάσαραϊ (11/11, Κωνσταντινούπολη), Μπαρτσελόνα (16/11, ΣΕΦ), ενώ ενδιάμεσα θα δώσει και δύο αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Αρη (7/11, Θεσσαλονίκη) και τον Απόλλωνα (13/11, ΣΕΦ).

Ο Παναθηναϊκός με τον Τσάβι Πασκουάλ να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα εξοικείωσης και γνωριμίας με τους παίκτες του, διατηρώντας παράλληλα και την έφεση στις νίκες, θα παίξει με τη Μακάμπι (10/11, ΟΑΚΑ) και τη Ρεάλ (16/8, Μαδρίτη), ενώ εντός συνόρων θα έχει ευκολότερο θεωρητικά πρόγραμμα (7/11, Λευκάδα, 13/11, με Κολοσσό, ΟΑΚΑ).

• Η αναμενόμενη άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της νεοφώτιστης Κύμης (92-52) στο ΟΑΚΑ, ολοκλήρωσε, χθες, την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα άλλα αποτελέσματα: Προμηθέας-Αρης 79-89, ΠΑΟΚ- Απόλλων 84-83,Τρίκαλα-ΑΕΚ 59-78, Ρέθυμνο-Λαύριο 88-79, Ολυμπιακός-Κολοσσός 75-67, Κόροιβος-Δόξα Λευκάδας 74-71.

• Ντέρμπι κορυφής στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα δώσουν σήμερα (19.00) στο ΟΑΚΑ οι αήττητες και πρωτοπόρες ΑΕΚ και Μπεσίκτας, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχει μία νίκη και μία ήττα (3ος όμ.), θα δοκιμασθεί στο Βαρέζε (21.30), από την άλλοτε κραταιά ιταλική ομάδα τη δεκαετία του ’60.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή