Αντίθετες πτήσεις οι «Δικέφαλοι»

Αντίθετες πτήσεις οι «Δικέφαλοι»

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διαφορά αγωνιστικής ποιότητας και ομοιογένειας που είχε η Μπεσίκτας από την ΑΕΚ, πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι κορυφής στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, πιστοποιήθηκε με την πρώτη ήττα (88-78) που γνώρισε η Ενωση στο Ολυμπιακό Στάδιο, και η τουρκική ομάδα βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση. Oι γηπεδούχοι «κυνηγούσαν» συνεχώς στο σκορ, προηγήθηκαν μόνο δύο φορές με βραχεία κεφαλή, ενώ οι παίκτες της Μπεσίκτας ουδέποτε απώλεσαν τη συγκέντρωσή τους και δεν επηρεάστηκαν από τον ενθουσιασμό της εξέδρας. Η ΑΕΚ δεν είχε αμυντική προσήλωση και στα δύο ημίχρονα (41-47) και γι’ αυτό δεν απέκτησε τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ αντίθετα η Μπεσίκτας περιόρισε αισθητά τον Αμερικάνο Ντίξον. Στα δύο τελευταία λεπτά, οι παίκτες της ΑΕΚ συμβιβάστηκαν με την ήττα και η εικόνα τους «ενόχλησε» τον Σλοβένο τεχνικό, Γιούρι Ζντόβτς: «Ηταν απαράδεκτο και ντρέπομαι. Δεν επιτρέπεται να τελειώσουμε έτσι τον αγώνα. Κάποιοι παίκτες σκέφτονται πόσους πόντους θα βάλουν».

ΑΕΚ: Ούκιτς 4, Σάκοτα 13 (1), Βασιλειάδης 13 (3), Μιλόσεβιτς 9, Ντίξον 9, Λαρεντζάκης 6, Φάλκερ, Ιβάνοβιτς 3 (1), Μαυροειδής 7, Ουίλιαμς 14 (4).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκιουλέρ 2, Κλαρκ 24 (4), Ετζ 5 (1), Στίματς 4, Τόμσον 13 (1), Τσανλί 9, Στρόμπερι 14, Ουίμς 8.

Θετικό πρόσημο στη βαθμολογία του στον 3 όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε ο ΠΑΟΚ με τη δεύτερη νίκη που πέτυχε στο Βαρέζε (70-75, ημ. 35-38) και έχοντας επιμέρους σκορ 15-23 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

BAΡΕΖΕ: Ανοσίκε, Μέινορ 10 (1), Αβράμοβιτς 12, Πελέ 2, Καβαλιέρο 12 (1), Καμπάνι 4, Κανκούρ, Φερέρο 2, Ιγένκα 23, Τζόνσον 5.

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 11, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 7 (1), Τέιλορ 10 (2), Μιγένοβιτς 2, Γλυνιαδάκης 6, Σίμπερτ 7 (1), Μπράιαντ 11, Πέινερς 14 (1), Κλάντον 5.

• Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα του Αρη, με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου, και ο διεθνής παίκτης θα είναι θεατής στον σημερινό, εκτός έδρας αγώνα με την Iρονι Ναχιρίγια (19.00, Nova, ΕΡΤ) για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αρης είναι αήττητος, σε αντίθεση με την Ιρονι που αναζητεί την πρώτη νίκη της.

• Ο Ερικ Γκριν δεν προπονήθηκε στον Ολυμπιακό και έχει μικρές πιθανότητες να αγωνισθεί στον αυριανό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ενώ αντίθετα ο Μιλουντίνοφ υπολογίζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή