Mεταγραφή με το μικρότερο κόστος

Mεταγραφή με το μικρότερο κόστος

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πιθανότητες μεταγραφής ενός παίκτη για τις θέσεις των ψηλών από τον Ολυμπιακό και ενός δημιουργού για τη θέση του πλει μέικερ από τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι λιγοστές, παρά την αναγκαιότητα που έχει διαπιστωθεί και στις δύο περιπτώσεις των «αιωνίων» αντιπάλων για τη δύσκολη συνέχεια που θα έχουν στην Ευρωλίγκα. Οι επιλογές, όπως συμβαίνει ανέκαθεν τη συγκεκριμένη χρονική φάση κάθε αγωνιστικής περιόδου, είναι εξαιρετικά περιορισμένες στην αγορά των ελεύθερων και διαθέσιμων παικτών, ενώ χρειάζεται οικονομική υπέρβαση για τις αξιόλογες περιπτώσεις παικτών που μπορεί να εξαγορασθεί το ισχύον συμβόλαιό τους, αλλά και η διάθεση των ομάδων τους για να παραχωρηθούν.

«Μεταγραφή για τη… μεταγραφή» δεν θέλουν να κάνουν οι προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Superfoods και επιλέγουν να κάνουν εσωτερική διαχείριση των υπαρχόντων παικτών για να καλύψουν τις αδυναμίες των συγκεκριμένων θέσεων.

Οι άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Τσάβι Πασκουάλ παρακολουθούν την αγορά της Ευρωλίγκας και δεν αποκλείεται να υπάρξει μεταγραφική κίνηση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού (συμμετέχει ο Μάντζαρης που είχε διάταση προσαγωγού) και του Παναθηναϊκού Superfoods αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία για τους αγώνες με την Ούνικς Καζάν και την Γκαλατασαράι, μεθαύριο.

• Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ρεκόρ νικών-ηττών (4-4) στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας της Ρόζα Ράντομ (85-66), στο κλειστό της Πυλαίας. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο α΄ ημίχρονο (47-31), χαλάρωσαν στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά δεν απώλεσαν τον έλεγχο του ρυθμού.

Οι Αμερικανοί Σάιπερτ (22 π.) και Κλάντον (11 π.) καθώς και ο Χρυσικόπουλος (10 π.) ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ του ΠΑΟΚ, και στον αντίποδα, οι Μπελ (25 π.) και Κάλαχαν (11 π.)

Τη «σκυτάλη» της 8ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πάρουν σήμερα η ΑΕΚ, που θα παίξει στην Ουγγαρία με την αδύναμη Ζολνόκι Ολάι (19.00), και ο Αρης, ο οποίος θα υποδεχτεί τη σλοβενική Ελιος Σανς (21.00). Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες είχαν νικήσει στους πρώτους αγώνες.

• Kάτοικος Κωνσταντινούπολης και στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε θα παραμείνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έως το καλοκαίρι του 2020, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση της τουρκικής ομάδας για τριετή ανανέωση της συνεργασίας τους.

• Εξήντα πόντους (!) σκόραρε ο Κλέιν Τόμσον σε διάστημα τριών 12λέπτων στον αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Ιντιάνα Πέισερς (142-106). Ο Τόμσον αγωνίστηκε 29 λεπτά, είχε 8/14 τρίποντα, 13/19 δίποντα και 10/11 βολές και σημείωσε τους 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του και ο διεθνής παίκτης σκόραρε 20 πόντους στο παιχνίδι των Μπακς με τους Σπερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή