«Αντίο» χωρίς αντίσταση για Αρη

«Αντίο» χωρίς αντίσταση για Αρη

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υπέρβαση που χρειαζόταν ο Αρης προκειμένου να έδινε συνέχεια στην πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έγινε ποτέ στο Βιλερμπάν, όπου η πρωταθλήτρια Γαλλίας νίκησε εύκολα (81-67) και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Αρης ήταν ανταγωνιστικός, μόλις, στα έξι πρώτα λεπτά (17-25) και στη συνέχεια κατέρρευσε σταδιακά (ημ. 48-33), η διαφορά του σκορ σταθεροποιήθηκε άνω των 20 πόντων, δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα αντίδρασης και η τελευταία ευρωπαϊκή εικόνα του δεν ήταν ανάλογη της πορείας μέχρι τη φάση των «16».

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ντράγκοβιτς 16 (3), Χοτζ 19 (3), Μέχαμ 10 (2), Ουτέρ 11, Λάνγκ 1, Σι 3 (1), Νοά 7, Ντιαρά, Νέλσον 10, Ουάτκινς 4.

ΑΡΗΣ: Τζάκσον 4, Ξανθόπουλος 5, Φλιώνης, Τσαϊρέλης 12 (3), Τζένκινς 6 (1), Κάμινγκς 17 (1), Ζάρας 9 (1), Μούρτος, Σίμτσακ 2, Λούκας, Γιάνκοβιτς 8 (2), Καββαδάς 4.

• Στο Μονακό η ΑΕΚ και στην Τενερίφη ο ΠΑΟΚ, με ίδια ώρα έναρξης (21.30), θα διεκδικήσουν από τις ομώνυμες ομάδες, την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότεροι οι «Δικέφαλοι» είχαν νικήσει στα πρώτα παιχνίδια, αλλά η διαφορά του ενός πόντου για την ΑΕΚ και των τριών για τον ΠΑΟΚ, τους αναγκάζει να μην επιδιώξουν την υπεράσπισή της, γιατί είναι εύθραυστη, αλλά να διεκδικήσουν και πάλι τη νίκη.

• Ο Τζέιμς Γκιστ συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods, ύστερα από 110 μέρες απουσίας, λόγω του τραυματισμού (16/11) και της εγχείρησης που έκανε στις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα πάρει τη θέση του Σάντρο Τζεντίλε που αποτελεί παρελθόν για τους «πράσινους», ενώ θα ακολουθήσει την αποστολή στο σημερινό ταξίδι για το Κάουνας και το αυριανό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης τέθηκε στη διάθεση του Σφαιρόπουλου για τον αγώνα με την Νταρουσάφακα, μεθαύριο.

• Νέο επεισόδιο στις συνεχιζόμενες αντεγκλήσεις προσωπικού επιπέδου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, είναι η καταγγελία των προέδρων του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την ανάρτηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Superfoods στο Διαδίκτυο, πριν από το δεύτερο παιχνίδι των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν την τιμωρία του Δ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος «απάντησε» με ανάρτηση φωτογραφίας πανηγυρισμού στο ΣΕΦ για τη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό Κυπέλλου.

• Η ενότητα του ΕΣΑΚΕ, μετά την παραίτηση του Μιχαλή Μελή από την προεδρική θέση, έμεινε στα… αζήτητα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, καθώς η προσωρινή αντικατάστασή του από τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, «τορπιλίστηκε» από τον Αρη και τη θέληση του Ολυμπιακού (ζήτησε αφαίρεση του όρου για 5ετή θητεία σε Δ.Σ. ΚΑΕ όποιου επιθυμεί να γίνει πρόεδρος) και του Παναθηναϊκού να γίνουν εκ νέου εκλογές, ώστε να δημιουργηθούν νέες συμμαχίες με διαφορετικούς υποψηφίους. Η έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα, θα ορίσει και την ημερομηνία εκλογών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή