Ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» για τους αιωνίους στην Ευρωλίγκα

Ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» για τους αιωνίους στην Ευρωλίγκα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα, εφόσον υπάρξει η δεδομένη προσοχή, με το αποτέλεσμά του να είναι η νίκη-«γέφυρα» για το επόμενο δυσκολότερο παιχνίδι στη Βιτόρια, θα δώσει σήμερα (21.15) ο Παναθηναϊκός Superfoods, υποδεχόμενος την αδιάφορη, αποκλεισμένη και ουραγό της βαθμολογίας, Αρμάνι Μιλάνου για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Απαντες μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μαραθώνιας φάσης των 30 αγωνιστικών και εκτός των προκρίσεων που έχουν εξασφαλίσει η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός, τα πάντα είναι ανοικτά για το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα έδρας, αλλά και τις 5 επιπλέον ομάδες που θα προκριθούν στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι», που ξεπέρασαν επιτυχώς το υψηλότερο εμπόδιο της Ρεάλ, την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν να φτάσουν στη 16η νίκη τους κόντρα στην Αρμάνι και να σκεφτούν το επόμενο παιχνίδι τους, ύστερα από 48 ώρες στην έδρα της Μπασκόνια και με την οποία είναι ισόβαθμοι (15 νίκες-11 ήττες). Οι Βάσκοι θα δοκιμαστούν σήμερα στη Γερμανία από την Μπάμπεργκ που έχει αποκλειστεί, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει (69-68) στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπουρούσης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης και θα προφυλαχθεί για να παίξει στη Βιτόρια, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος, αν και δεν του δίνεται χρόνος συμμετοχής, υπέστη κάταγμα στη μύτη και θα απουσιάσει για ένα μήνα.

Σήμερα θα παίξουν Φενέρ-Μακάμπι και Ζαλγκίρις-Εφές που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

• Επόμενη ευκαιρία του Ολυμπιακού για να εξασφαλίσει μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ θα υπάρξει στο Βελιγράδι, όπου ταξιδεύει σήμερα η αποστολή, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες γνώρισαν ήττα (71-80), εκτός προγράμματος από την Γκαλατάσαραϊ, στο ΣΕΦ, την προηγούμενη Παρασκευή και δεν εκμεταλλεύθηκαν βαθμολογικά τις εκτός έδρας ήττες της Ρεάλ από τον ΠΑΟ και της ΤΣΣΚΑ από την Μπασκόνια. Ο Ερυθρός Αστέρας (15 νίκες-11 ήττες) δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ, διεκδικεί την έκτη θέση από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ στην έδρα του μετρά 9 νίκες σε 13 αγώνες, εκ των οποίων με αντίπαλους τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ, τη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή