Γκιστ: Δεν θα πετάξουμε τον κόπο μας

Γκιστ: Δεν θα πετάξουμε τον κόπο μας

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Aδιάφοροι» για την ομάδα που θα κατακτήσει την πέμπτη θέση και την οποία θα αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ, αλλά αντίθετα έχοντας τη μέγιστη συγκέντρωση για να ολοκληρώσουν νικηφόρα την πορεία τους στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, δηλώνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods που θα ταξιδέψουν σήμερα για το Τελ Αβίβ και το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι.

«Εχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παίξουμε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και δεν είμαστε διατεθειμένοι να “πετάξουμε” τον κόπο μας στο τελευταίο παιχνίδι. Η ψυχολογία της ομάδας έχει αλλάξει και η αυτοπεποίθηση όλων μας έχει αυξηθεί πολύ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του στόχου που είναι η πρόκριση στο φάιναλ φορ» υποστήριξε ο Τζέιμς Γκιστ σε ισραηλινή ιστοσελίδα, ενόψει του αυριανού αγώνα και συνέχισε: «Μετά την αποχώρηση του Διαμαντίδη, είμαι ο παλαιότερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω ποιος είναι ο μεγάλος πόθος του κόσμου και της διοίκησης και τα έχω συζητήσει πολλές φορές με τους συμπατριώτες μου, αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου. Ολοι πιστεύουμε ότι αξίζουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό ξανά στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας».

• Στη Μόσχα, ως τον «δολοφόνο της τελευταίας στιγμής» χαρακτηρίζει σε ανάρτησή της η… παθούσα ΤΣΣΚΑ από τον ημιτελικό του φάιναλ φορ του 2015, τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη για το μεταξύ τους παιχνίδι μεθαύριο.

• Με την καθιερωμένη επίσκεψη και φωτογράφιση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η ομάδα της ΑΕΚ τίμησε την 49χρονη επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων και τη νίκη επί της Σλάβια Πράγας (89-82), ενώπιον 80.000 θεατών (ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες).

• Πολυτιμότερος παίκτης της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ ψηφίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον Μάρτιο και ο Ελληνας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς είχε μέσον όρο 22, πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 1,7 μπλοκ. Παράλληλα, η ομάδα του πανεπιστημίου Νορθ Καρολάινα που έχει αναδείξει τον Μάικλ Τζόρνταν, στέφθηκε πρωταθλήτρια για έκτη φορά στην ιστορία του NCAA.

• Η Ρεάλ τίμησε τον Αργεντινό Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της καριέρας του, στο τέλος της φετινής περιόδου και σε ηλικία 38 χρόνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή