Αρης και Λάσκαρης διέψευσαν σύλληψη

Αρης και Λάσκαρης διέψευσαν σύλληψη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H φήμη για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Νίκου Λάσκαρη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, χθες το απόγευμα, λόγω εκτέλεσης εντάλματος από την Ιντερπόλ, πήρε τη μορφή είδησης που, όμως, διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από τον ίδιο, καθώς και από την ΚΑΕ. Η αναστάτωση που προκλήθηκε στους άμεσους συνεργάτες του Λάσκαρη και στους φίλους του Αρη διήρκεσε μία ώρα, από την ανάρτηση της είδησης στο Διαδίκτυο μέχρι τη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ που υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «δεν ισχύει καμία σύλληψη και ας σταματήσουν τα παιχνίδια».

Ο Λάσκαρης έχει δικαστικές περιπέτειες το τελευταίο τετράμηνο και έχει επιβάλει αναγκαστικό «πάγωμα» πληρωμών στον Αρη, λόγω της διαδικτυακής πώλησης χρυσού και υπεξαίρεσης 100 εκατομμυρίων, όπως τον κατηγορεί στην αγωγή του ο Λετονός επιχειρηματίας Μιχάλ Σουμπότιντς. Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Ιντερπόλ είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης που κοινοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα στην ελληνική εισαγγελία και χθες ζητήθηκε η εκτέλεσή του, ενώ συμπεριλαμβάνεται και η σύζυγός του, Τζώρτζια. Το ζεύγος Λάσκαρη κατηγορείται για υπεξαίρεση ύψους 97,2 εκατομμυρίων ευρώ και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο Λάσκαρης είχε δεσμευτεί, προσφάτως, ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα καταβάλει σχεδόν το μισό ποσό των οφειλών σε παίκτες και προπονητές του Αρη, που ανέρχονται συνολικά σε 850.000 ευρώ. Παρά τη διάψευση του Λάσκαρη και της ΚΑΕ Αρης που χαρακτήρισε «αποκυήματα της φαντασίας την “είδηση” της σύλληψης του ιδιοκτήτη της», η ανασφάλεια παραμένει στον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη, που περιμένει την εξόφλησή του, έστω και μερική, για να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας. Πάντως, η φυσική παρουσία του Λάσκαρη δεν είχε γίνει μέχρι χθες τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να υφίσταται αναζωπύρωση των φημών, έστω και για πρόσκαιρη κράτησή του στη ΓΑΔΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή