Ανακοίνωσε Αντετοκούνμπο o ΠΑΟ

Ανακοίνωσε Αντετοκούνμπο o ΠΑΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα αθλητικά προσόντα και τις αμυντικές ικανότητες του Θανάση Αντετοκούνμπο που αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή των νταμπλούχων (Λεκαβίτσιους, Ογκαστ, Βουγιούκας), ο τεχνικός των «πρασίνων» Τσάβι Πασκουάλ προσδοκά ενίσχυση στη θέση του φόργουορντ, ως δεύτερη επιλογή, μετά τον Κέισι Ρίβερς. Ο αδελφός του σταρ στους Μιλγουόκι Μπακς και στο ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ανήκει στον Παναθηναϊκό για τα δύο επόμενα χρόνια και μπορεί η τεχνική στην ντρίπλα και στο σουτ να μην είναι τα δυνατά χαρακτηριστικά του στην επίθεση, αλλά μπορεί να φέρει αμυντικές αποστολές σε αίσιο τέλος. Ο 24χρονος Θανάσης Αντετοκούνμπο θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και πέρυσι είχε σημαντική συμβολή στην ομάδα της ισπανικής Ανδόρας. Οι «πράσινοι» ενδεχομένως να ενισχυθούν περαιτέρω στη θέση του φόργουορντ και να προχωρήσουν στην επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και έχει συνεργαστεί με τον Πασκουάλ προ τριετίας.

• Στον Ολυμπιακό άρχισε η αναζήτηση αντικαταστάτη του Κεμ Μπιρτς που βρήκε συμβόλαιο στους Ορλάντο Μάτζικ και ενεργοποίησε τη ρήτρα εξαγοράς των 300.000 δολ. που είχε στη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους». Ο Καναδός σέντερ που έπαιξε μόνο μια περίοδο στον Ολυμπιακό, ανέτρεψε τα προγνωστικά για το ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ και πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δημιουργεί λίστα υποψηφίων παικτών, ενώ αναμένεται με αγωνία και η τελική απόφαση των Σαν Αντόνιο Σπερς για τον Νίκολα Μιλουντίνοφ. Εφόσον φύγει και ο Σέρβος σέντερ, αν και τα «σπιρούνια» απέκτησαν τον Τζόφρεϊ Λοβέρν (ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς), η θέση του σέντερ θα… αδειάσει και θα χρειαστούν δύο μεταγραφές.

• Ρωγμώδες κάταγμα κνήμης υπέστη ο τρίτος αδελφός των Αντετοκούνμπο, Κώστας, στο φιλικό της Εθνικής νέων με την Ιταλία και δεν θα ενισχύσει την ελληνική ομάδα στο προσεχές Ευρωμπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά και στο Ηράκλειο (15-23/8).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή