Φιλικό λάμψης και τιμής στον Ιβκοβιτς

Φιλικό λάμψης και τιμής στον Ιβκοβιτς

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τις δέουσες τιμές για την πολυθρύλητη καριέρα του και απέναντι στον Ολυμπιακό που αποτέλεσε το πεπρωμένο του για την κατάκτηση δύο ευρωπαϊκών τίτλων σε χρονική απόσταση 15 ετών, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θα πει και επίσημα το «αντίο» του στην προπονητική.

Οι σταρ του Ιβκοβιτς που θα είναι παίκτες που συνεργάστηκε σε άλλες ομάδες, θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (20.00) στο ΣΕΦ για το φιλικό παιχνίδι, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ «μαγνήτες» για τους θεατές θα είναι η παρουσία προσωπικοτήτων του ευρωπαϊκού μπάσκετ και διασήμων συμπατριωτών του «Ντούντα», όπως ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Το μπάσκετ λειτούργησε ως ελιξίριο στη ζωή μου. Είμαι τυχερός που τα έζησα όλα αυτά. Είχα παίκτες 17 ετών και είναι πολύ σημαντικό που είχα την ευκαιρία να τους βοηθήσω και να τους εκπαιδεύσω. Είχα μεγάλους παίκτες, μεγάλους παράγοντες και πολύ καλό κόσμο στο πλάι μου» υπογράμμισε ο Ιβκοβιτς, ενώ ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, αδελφούς Αγγελόπουλους για τη διοργάνωση του φιλικού αγώνα. Ο Ιβκοβιτς θα γίνει ο πρώτος προπονητής που θα φέρει τον τίτλο του «θρύλου» της Ευρωλίγκας, όπως έχει συμβεί, μέχρι τώρα, μόνο με παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή