Στην ΕΡΤ οι έντεκα από τις 14 ομάδες

Στην ΕΡΤ οι έντεκα από τις 14 ομάδες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσοδα που κυμαίνονται από 110 έως 130.000 ευρώ θα αποφέρει το νέο μονοετές τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ για τις 11 εκ των 14 ομάδων της Basket League και ενώ θα υπογραφεί χορηγική συμφωνία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, παρουσίασε την τελική πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης που ήταν και η μοναδική αξιόλογη στη διάθεση του συνεταιρισμού, ενώ οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων αποδέχθηκαν ομόφωνα και τον καταμερισμό των χρημάτων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν συμφωνία με συνδρομητικό κανάλι). Διαφωνία, όμως, υπήρξε για τη χρηματική κατανομή της χορηγίας από τη διοίκηση του ΕΣΑΚΕ, καθώς το κύριο κριτήριο είναι η βαθμολογική κατάταξη στο περυσινό πρωτάθλημα και το μεγαλύτερο μερίδιο θα λάβουν οι πέντε πρώτες ομάδες, αλλά πλειοψηφικά ψηφίστηκε η εισήγηση του προεδρείου. Στη δημόσια τηλεόραση θα βρει «στέγη» το Κύπελλο και το πρωτάθλημα της Α2.

• Η ΑΕΚ νίκησε σε φιλικό την Ούνικς Καζάν με 88-85 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Ελονού 8, Τζέιμς 8 (1), Γκριν 18 (1), Σάκοτα 2, Τσαλμπούρης, Άτιτς 14 (1), Λαρεντζάκης 18 (2), Μπάρλοου 5 (1), Αγραβάνης, Μωραΐτης 3 (1), Μαυροειδής 12, Καμπερίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή