Μπάσκετ: Θέλει πολλή δουλειά ακόμη ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Θέλει πολλή δουλειά ακόμη ο Παναθηναϊκός

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κακές… συνήθειες της προηγούμενης περιόδου, με την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και αποτελεσματικότητας στα τελευταία λεπτά, εμφάνισε ο Παναθηναϊκός Supefoods στο τελευταίο δίλεπτο του χθεσινού φιλικού αγώνα με τη Χίμκι, η οποία νίκησε 73-70 στην πρώτη ημέρα του τουρνουά «Γκομέλσκι».

Το επιθετικό ρεσιτάλ του Μάρκους Ντένμον στην τελευταία περίοδο, δεν αποσόβησε την ήττα των «πρασίνων», οι οποίοι στην τελευταία επίθεση έχασαν την ευκαιρία της παράτασης από το άστοχο τρίποντο του Καλάθη κι ενώ ο ίδιος είχε λάθος πάσα στην προηγούμενη φάση. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (40 έναντι 22), ενώ αυτοί του Τσάβι Πασκουάλ ήταν άστοχοι στις βολές (9/17). Κορυφαίοι σκόρερ οι Σίνγκλετον 19 και Ντένμον 22 (5), ενώ από τη Χίμκι ξεχώρισαν ο Σβεντ (18 π.). Σήμερα οι «πράσινοι» θα παίξουν στον μικρό τελικό (17.00).

• Ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς τους Σπανούλη και Παπανικολάου που παρέμειναν στην Αθήνα. Πρώτος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» θα είναι σήμερα η Μπεσίκτας και στο δεύτερο παιχνίδι (μεθαύριο), μία εκ των Γκαλατασαράι ή Γκαζιαντέπ.

• Ακάθεκτος ο Ιωνικός συνέχισε την πορεία του στο Κύπελλο και νικώντας 92-80 τον Ηρακλή, στη Νίκαια, προκρίθηκε στην 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης και θα αντιμετωπίσει και πάλι στην έδρα του, τον ΓΣΛ Φάρο, ο οποίος επικράτησε του Χολαργού (53-66).

Εύκολη νίκη-πρόκριση του Κολοσσού με αντίπαλο την Καβάλα (43-81) και στην επόμενη αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή, θα υποδεχθεί τον Προμηθέα που επιβλήθηκε του Λαυρίου με σκορ 83-79 στην παράταση (65-65).

Παράλληλα, τo βεβαρημένο πρόγραμμα των ομάδων της Α1 κατηγορίας, ειδικά των πέντε που μετέχουν σε δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποτέλεσε εμπόδιο για την εύρεση ελεύθερων ημερομηνιών, ώστε να πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί στον θεσμό του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η τέλεση των νοκ άουτ αγώνων, όπως ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή