Δεν ρισκάρει υποτροπή του Σπανούλη

Δεν ρισκάρει υποτροπή του Σπανούλη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρατεταμένη απουσία του Βασίλη Σπανούλη από την αρχή της περιόδου και ενόψει του μεθαυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα, λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατό του, προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι καθησυχαστικοί, καθώς ο αρχηγός τους βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης.

Ο Ολυμπιακός λειτουργεί σε ικανοποιητικούς ρυθμούς μέχρι τώρα παρά την απουσία του Σπανούλη και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε συνεννόηση με τον παίκτη, θεωρεί σωστό να δίνονται έξτρα παρατάσεις για την επιστροφή του παίκτη, όταν θα είναι απολύτως υγιής.

Παράλληλα, τα κριτήρια επιλογής του Κάιλ Ουίλτζερ ανέλυσε ο Ελληνας προπονητής, υποστηρίζοντας ότι «διαθέτει μακρινό σουτ και εξαιρετικό χαρακτήρα».

Nέα αφετηρία πειστικών εμφανίσεων και διεκδίκησης της νίκης στους εκτός έδρας αγώνες της Ευρωλίγκας, ύστερα από τις ήττες στη Βαρκελώνη και στη Μόσχα, θα αποτελέσει η Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό Superfoods και ο αγώνας με την Μπασκόνια, αύριο. Η αποστολή των «πρασίνων» ταξιδεύει σήμερα στην Ισπανία χωρίς απουσίες και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε στους παίκτες του ότι η αλλαγή προπονητή στην ομάδα των Βάσκων θα προκαλέσει αλλαγή ψυχολογικής διάθεσης και δημιουργία κινήτρου.

• Το ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων διαρκείας (7.131) από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Superfoods θα ανταποδώσει σε δώρα αξίας εκατό χιλιάδων ευρώ, μέσω κληρώσεων, η «πράσινη» ΚΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή